1 January 2009 om 09:48 in de rubriek RSS feeds

RSS-feeds

Alle nieuwe berichten die we op dit blog plaatsen zijn ook per RSS beschikbaar! Wilt u direct op de hoogte gebracht worden als Direct Wonen nieuwsberichten plaatst? Abonneert u zich dan direct op de verschillende RSS-feeds van dit blog. Dit gaat heel eenvoudig door op het volgende icoontje te klikken dat voor de verschillende categorie├źn staat:

RSS Logo, staat afgebeeld voor alle categorie├źn die ook in RSS formaat beschikbaar zijn. Klik op het logo voor de betreffende categorie om u op de betreffende RSS-feed te abonneren.

U kunt zich op de volgende RSS-feeds abonneren:

Klik hier om op de voorpagina van het blog te kiezen voor de RSS-feeds waarop u zich wilt abonneren.

RSS-readers

Om alle nieuwe berichten van blog.directwonen.nl te lezen, heeft u een RSS-reader nodig. De meest gebruikte RSS-readers zijn:

Met moderne versies van uw internet browser kunt u zich tegenwoordig ook abonneren op RSS-feeds.

Nieuwsberichten per e-mail ontvangen

Bent u journalist of nader betrokken binnen de huurwoningmarkt en wenst u alle nieuwe nieuwsberichten per e-mail ontvangen? Dat kan!

Meldt u direct aan om per mail op de hoogte gehouden te worden (graag aangeven waarom u deze berichten wenst te ontvangen).

Contact

Voor meer informatie over de berichten die op dit blog gepubliceerd zijn kunt u contact opnemen met: Jolanda Baarda, Tel.: 070-7115221, E-mail: nieuws@directwonen.nl

Comments [0]    Share/Save/Bookmark


Comments are closed.
Wilt u op de hoogte gehouden worden van het actuele nieuws? Registreer dan op onze nieuwsdienst of gebruik hiervoor onze RSS feed.
© Directwonen.nl, blog.directwonen.nl is een onderdeel van Direct Wonen