De zomer komt eraan en dat betekent maar een ding: we kunnen weer volop genieten van het mooie weer. Heerlijk barbecueën in de tuin, bijkletsen met vrienden en afkoelen bij het water. Maar de zomer brengt helaas ook een nadeel met zich mee: insecten. Deze akelige beestjes kunnen heel gemakkelijk het huis binnenkomen met alle gevolgen van dien. Tenzij je kiest voor horren op maat. Met horren houd je het ongedierte buiten terwijl je wel optimaal kunt genieten van een fris briesje. Hieronder zetten wij drie redenen op een rij waarom jij zou moeten kiezen voor horren op maat.

  1. Voor ieder kozijn een hor

Een hor is geen overbodige luxe. Het is in de zomer erg praktisch, want in de avonduren kun jij lekker de ramen tegen elkaar openzetten om frisse lucht binnen te krijgen. Zónder dat er insecten binnen kunnen komen. Helaas kan het zijn dat de ramen van jouw huis geen standaard maten hebben. Maar niet getreurd, want je kunt heel eenvoudig horren op maat laten maken. Dit geldt voor aluminium, houten en kunststof raam- en deurkozijnen. En in de meeste gevallen hoef je tijdens de montage niet eens te boren. Win-win!

  1. Op maat laten maken zonder gedoe

Je kunt horren op maat laten maken bij Instyle Decoration. Zij nemen al het werk voor jou uit handen. Zij komen bij je langs en komen het voor je inmeten. Dit om zeker te weten dat de hor wel gaat passen. Dat is een fijn idee, want zo hoef je het kozijn niet zelf op te meten. Wanneer het eenmaal is ingemeten worden de horren voor jou op maat gemaakt in Nederland. Dit gebeurt in een rap tempo, waardoor jij niet lang hoeft te wachten op jouw horren. Bovendien kun je de horren zelf monteren, wat zo gepiept is. Want zoals net al werd benoemd hoef je in de meeste gevallen niet eens te boren. 

  1. Horren zijn nou eenmaal praktisch

We kunnen er niet omheen draaien: een reden dat je horren op maat moet nemen is dat het simpelweg superpraktisch is. Dankzij horren houd je de insecten buiten, maar dat is niet het enige voordeel. Zo zorgen horren ook voor een stukje privacy en het kan zelfs de pollen tegenhouden. Bovendien geven horren ook sfeer, vooral wanneer je kiest voor een hor die past bij de inrichting van jouw huis. Je kunt de kleur van het profiel van de hor namelijk helemaal zelf bepalen.