Bij het verhuren of verkopen van een woning wordt er altijd gelet op de kwaliteit, duurzaamheid, inhoudt en faciliteiten die de woning biedt. Het bepaald de waarde van de woning en voor wie de woning geschikt is. Een expat vraagt om andere woonwensen dan een student en een gezin stelt andere eisen aan een woning dan een alleenstaande. Wanneer mensen besluiten om te verhuizen, om welke reden dan ook, zijn ze altijd op zoek naar een upgrade van hun levensstijl. Ze willen een ruimte die hen gelukkiger en comfortabeler laat voelen dan de plek waar ze voorheen waren. Een wijnkast wordt gewaardeerd als een luxe, een comfortabel toevluchtsoord om te genieten van wijn en om gasten mee te vermaken.

  1. Creëer passie, comfort en exclusiviteit

Automatische verlichtingssystemen, slimme radiatoren, een quooker, deurbel met camera en microfoon die op afstand bedient kan worden etc. Woningen worden alsmaar exclusiever en aangepast aan de nieuwste technieken om uw woonbeleving te verbeteren. Een wijnkast vervult de wens van iedere potentiële woningeigenaar: passie, comfort en exclusiviteit. Het biedt ruimte voor het opslaan van uw speciale wijnsoorten in stijl waarbij de wijnkwaliteit bewaard wordt. Wanneer u uw huis gaat verkopen of verhuren, weet u dat elke cent en seconde die u in uw wijnkast stopt, de moeite waard is! Het maakt uw woning extra en geeft de potentiële nieuwe bewoner een extra beleving en reden om er te gaan wonen. 

 

  1. Flexibiliteit en eenvoud

Een wijnkast is een product wat eenvoudig te bedienen is, op een simpele manier ingebouwd kan worden zonder de gehele woning over de kop te halen. De eenvoudige mobiliteit van de wijnkast maakt het een aantrekkelijk product. Evenals u voor onderweg een cowboysbag draagt voor het eenvoudig en veilig verplaatsen van uw waardevolle persoonlijke spullen, kan een wijnkast dankzij de compactheid en het geringe gewicht eenvoudig van plaats veranderd worden in de woning. Hierdoor kunt u zonder uw huis of rug te breken de wijnbeleving naar een andere ruimte in uw woning verplaatsen. 

  1. Mensen zullen over het huis praten (op een positieve manier!)

Kopers, huurders, verhuurders of makelaars vragen wat de woning te bieden heeft en zullen over de geïnstalleerde wijnkast praten, niet alleen met elkaar maar ook met hun vrienden. Deze vrienden zullen dan geïntrigeerd raken en door het huis komen toeren. De verwachting om eindelijk de ruimte te zien, zal de tour krachtiger en gedenkwaardig maken voor deze potentiële nieuwe bewoners. Deze gedeelde emotionele ervaring trekt mensen naar uw huis en verhoogt de waarde van de woning. Een exclusieve locatie voor de wijncollectie zal zeker verbazing met zich meebrengen en mensen positief verrassen.

kkk

  1. Wijnklimaatkast verdient zichzelf terug

Als u overweegt om een ​​wijnklimaatkast toe te voegen aan uw keuken, woonkamer, hal, slaapkamer of waar dan ook overweeg dan dit: deze upgrade is financieel een slimme zet. Door te investeren in een wijnklimaatkast geeft u een signaal af van “het goede leven”, en dit kan de waarde van uw huis aanzienlijk verhogen. Zelfs als u geen plannen heeft om de woning te verkopen of te verhuren, is het een goed gevoel om te weten dat uw investering heeft bijgedragen aan de waarde van uw huis. Het installeren van een extra koelkast zal dit gevoel niet teweegbrengen aangezien deze niet speciaal is gemaakt voor het opslaan van kwalitatieve wijnflessen onder kwalitatieve omstandigheden. Een wijnklimaatkast trekt publiek met passie voor wijn welke over het algemeen een groter budget te besteden hebben voor een woning. Dit oplevert u meer kansen op tot het terugverdienen van uw investering. 

  1. Duurzaamheid

Een wijnkast biedt duurzaamheid aangezien het apparaat weinig stroom vraagt en geen chemicaliën bezit. Als u er echt om geeft de wijn op de ideale temperatuur te houden, zodat de verbindingen en inhoud van de wijn lang intact blijven, dan is een wijnkoelkast een goede investering. Door wijn verkeerd te bewaren worden deze bedorven, flessen mooie wijn worden hierdoor veel duurder om te vervangen dan de investering en jaarlijkse elektriciteitskosten die nodig zijn om de wijnklimaatkast te laten draaien.

 

In tegenstelling tot een traditionele koelkast die te koud is om wijn te bewaren, houdt de wijnkoelkast uw wijn constant op de ideale temperatuur. Hierdoor kunt u uw wijn lange tijd bewaren zonder bang te hoeven zijn dat er iets mee gebeurt.