Het is niet makkelijk om de juiste loungestoel te vinden voor je interieur. Je wilt een stoel die comfortabel is, goed bij de stijl van jouw woon- of eetkamer past en bovendien binnen je budget valt. Om je op weg te helpen, hebben we een aantal eyecatchers voor je op een rijtje gezet. Deze iconische design loungestoelen, doen het goed in vrijwel alle interieurs. Dus bekijk ze en laat je inspireren!

 

 

  • De Vitra Eames Lounge Chair

 

Het Zwitserse merk Vitra staat bekend om design, duurzaamheid en kwaliteit. Het merk, dat in 1950 werd opgericht door Charles en Ray Eames, heeft diverse designklassiekers gemaakt, waaronder de Vitra Eames Lounge Chair. De stoel zit bijzonder comfortabel, is verkrijgbaar in de klassieke afmeting of een XL variant en kan gekocht worden in verschillende bekledingsmaterialen en houtsoorten. Zo kan van de Eames Lounge Chair een unieke eyecatcher worden gemaakt voor uw interieur. 

 

 

  • Malagoon Vlinderstoel

 

Ga jij voor een lichter design en zoek je een loungestoel die is gemaakt van 100% leer? Dan is de Malagoon Vlinderstoel misschien wel wat voor jou. Malagoon is een merk dat een relaxte sfeer wil uitstralen, alsof je je thuis op je eigen eilandje bevindt. En dat lukt zeker met de Vlinderstoel! Je kunt in deze loungestoel heerlijk genieten met een glaasje wijn of een goed boek lezen na een lange werkdag!

 

 

  • Molteni Elain Fauteuil

 

Zoek je een echte knusse luie stoel? Dan is de Molteni Elain zeker een aanrader! Deze fauteuil is klein genoeg om in iedere ruimte te passen, maar dat is zeker niet ten nadele van het comfort gegaan! Want in deze stoel plof je heerlijk neer om uit te rusten, of juist om een goed gesprek te voeren na het dineren. De stoel bestaat uit slechts twee elementen: de zitting en rugleuning. Hierdoor heeft de fauteuil een look die bij vrijwel elk interieur past.

 

 

  • Label Hidde Fauteuil

 

Ben je op zoek naar een loungestoel waar je je echt in kunt nestelen? Dan ben je op zoek naar de fauteuil Hidde van het merk Label! Deze fauteuil is hét succesnummer van Label. De vorm van de fauteuil lijkt op een baseball handschoen; een mooi design waar je het liefst meteen in gaat zitten. De stoel heeft een draaibaar onderstel, verkrijgbaar in verchroomd staal of zwart gepoedercoat staal. Ook het zitgedeelte is verkrijgbaar in verschillende stof- en ledersoorten in verschillende prijsklassen. Zo kun je de fauteuil precies zo samenstellen zodat hij bij je interieur past! Leuk detail: je kunt een bijpassende voetenbank aanschaffen; dat maakt het helemaal af!

 

 

  • Pastoe FM03 Lounge chair
    Voor een minimalistische loungestoel, kun je altijd bij Pastoe terecht. De FM03 loungestoel is een ontwerp van Cees Braakman en werd ontworpen in 1953. Toentertijd was de FM03 een voorbeeld van de introductie van nieuwe materialen in een minimalistische vormgeving. Maar ook ook nu is minimalisme weer helemaal de trend! De loungestoel is verkrijgbaar in diverse stofferingen.

 

 

We hopen dat je tussen bovenstaande loungestoelen een stoel vindt die bij jouw interieur past! Maar met deze eyecatchers, moet dat vast en zeker goedkomen!