Al jaren is er een pleidooi voor meer ledverlichting in de woning. Steeds meer lampen zijn al ‘over’. Maar sommige ruimtes vergeten we een beetje. Wat dacht je van de schuur of de zolder? Ook daar heb je handige oplossingen met led voor: een LED paneel!

 

De schuur

Ben jij zo’n geluksvogel met een schuur waar je uren kunt vertoeven? Zo’n ruimte waarin je kunt knutselen, aan je fiets kunt sleutelen of waar je je gereedschap overzichtelijk hebt gesorteerd? Dan is groot licht heel handig. Misschien moet je eens denken aan een LED paneel kopen. Jarenlang werd dit soort handige verlichting alleen in bedrijven gebruikt, maar waarom zou je daar thuis ook niet de vruchten van meepikken?

 

Op zolder

Zo’n zelfde LED paneel is ook heel geschikt voor de rommelzolder. Is het niet zo dat je daar altijd op zoek bent naar iets waarvan je zeker weet dat het op zolder ligt, maar wat je door schemerige verlichting niet kunt vinden? Goede ledverlichting zorgt ervoor dat de ruimte helder verlicht wordt. Bijkomend voordeel is dat een ledlamp geen last heeft van temperatuurschommelingen. We weten allemaal hoe warm het op de zolder wordt als het hoogzomer is. 

 

De bijkeuken

Nog zo’n ruimte waarbij we niet lang nadenken over verlichting, is de bijkeuken. Het is de ruimte waar wellicht je wasmachine staat of wat een beetje gebruikt wordt als rommelhok. Ook hier is zo’n LED paneel een uitkomst. Goed licht is in de bijkeuken erg handig, als je de was aan het opvouwen bent of als je de voorraad boodschappen opruimt in die handige kast die daar staat.

 

En de woonkamer dan?

Natuurlijk, je kunt in elke ruimte een LED paneel ophangen. Let wel op dat zo’n paneel bij je inrichting past. Houd je van een industriële inrichting, dan is een LED paneel uitermate geschikt. Wat dacht je van goede verlichting boven de tafel waar je altijd de krant leest. Zeker als je ervoor zorgt dat je dit paneel kunt dimmen, dan is het super handig. Dan heb je immers schemerverlichting als met vrienden aan tafel zit voor een goede maaltijd en maak je van een LED paneel een lamp met mogelijkheden.