Je tuin is een verlengstuk van je huis. Door de stijl van je interieur door te trekken de tuin in, kun je binnen en buiten mooi bij elkaar betrekken. Dit kun je makkelijk doen door je stijl van binnen ook in de tuin toe te passen door bijvoorbeeld mooie potten of ligbedkussens in dezelfde kleur te kiezen. We gaan je wat tips geven! 

Breng kleur in je tuin

Kleur in je tuin is belangrijk. Dit kun je op veel verschillende manieren doen. Als eerste is het kiezen van de basis belangrijk. Door dezelfde kleuren van je interieur binnen als basis te nemen, creëer je direct al een geheel. Als je niet zoveel met kleur durft, kies dan voor een goede neutrale basis voor de tegels en schutting. Zo kun je er ook voor kiezen om de schuur of de schutting een kleur te geven om meer kleur toe te voegen aan je tuin. Maar niet alleen met de inrichting van je tuin kun je kleur aanbrengen in de tuin. Het belangrijkste is natuurlijk verschillende planten toevoegen. Ook hier kun je veel kanten mee op. Er zijn zoveel verschillende soorten planten in verschillende kleuren dat je elke kant op kunt qua kleur. Dit is natuurlijk ook belangrijk voor de sfeer buiten. 

Binnen en buiten matchen

Je kleuren van je interieur binnen kun je makkelijk doortrekken in de tuin. Dit kun je op veel verschillende plekken terug laten komen. Denk hierbij aan mooie tuinkussens in dezelfde kleuren als binnen. Maar ook de rest van je stijl van je interieur kun je zo terug laten komen.  Niet alleen kussens op je tuinbank kun je laten aansluiten op je stijl, maar ook met een mooi vloerkleed voor buiten maak je meteen al een knus gevoel. Door nog wat andere accessoires toe te voegen, kun je er makkelijk een geheel van maken. Je zult zo nog vaker buiten willen zitten. Je creëert op deze manier echt een verlengstuk van je woonkamer in je tuin.

Verlichting in de tuin

Niet alleen je basis, de kleuren en de inrichting van je tuin is belangrijk. Ook de verlichting in je tuin mag je zeker niet vergeten. Mooie planten of hoekjes in de tuin verdienen zeker de juiste verlichting. Door er een mooie spotlight op te zetten, zul je ook in de avond optimaal van je tuin kunnen genieten.  Daarnaast kun je ook met feestverlichting, lichtsnoeren en lampionnen dat heerlijke knusse gevoel van binnen creëren. Je kunt bijvoorbeeld lampjes bij je zithoek of eethoek plaatsen of hang mooie lampjes op in een boom. Dit geeft meteen een gezellige sfeer. Zo hoef je je niet direct naar binnen te verplaatsen als het donker wordt buiten. Zeker voor lange zomeravonden is dit extra fijn!