Ben je op zoek naar een manier om je woning sfeervoller te maken? Dan adviseren wij je om gebruik te maken van leuke foto’s. Een mooie foto kan er prachtig uitzien, maar is tegelijkertijd een herinnering. Bijvoorbeeld aan die ene leuke vakantie, jullie trouwerij of een gezellig uitje. Een leuke foto afdrukken en in je interieur verwerken is zeker geen slecht idee! Maar hoe gebruik je je foto’s nu precies om je woning sfeervoller mee te maken? Wij geven je een aantal handige tips!

Maak een complete fotomuur

Ben je iemand die graag foto’s maakt? Heb je veel speciale momenten vastgelegd? Dan kan het een leuk idee zijn om een complete fotomuur te maken! Op deze manier kun je een kale muur in een echte blikvanger veranderen. De fotomuur is een collage van de leukste foto’s in jouw verzameling. Dit is ontzettend leuk voor jezelf om op terug te kijken, maar je zult er ook vast en zeker vragen over krijgen als je gasten ontvangt!

Een fotoboek op de salontafel

Hoeven de foto’s voor jou niet op ieder moment zichtbaar te zijn, maar vind je het wel leuk om een tastbaar fotoalbum te hebben? Dan kan het leuk zijn om een ‘ouderwets’ fotoboek in te richten en bijvoorbeeld op de salontafel te plaatsen. Zo kun je nog eens terugbladeren en mooie herinneringen ophalen, alleen of met je gasten. Het fotoboek zelf vormt ook een leuke toevoeging aan je interieur. Kies daarom een mooi fotoboek dat goed bij je interieur past of juist voor het nodige contrast zorgt.

Tip: zorg voor foto’s van hoge kwaliteit

Wil je foto’s gebruiken om je interieur fraaier mee te maken? Dan adviseren we je om foto’s van hoge kwaliteit te gebruiken. Kies bij voorkeur voor foto’s die met een goede camera gemaakt zijn. Daarnaast bepaalt ook de afdrukkwaliteit hoe de foto’s er uiteindelijk uit komen te zien. Wil je er zeker van zijn dat de foto’s ook in hoge kwaliteit worden afgedrukt? Kijk dan eens op de website van Profotonet. Bij deze partij kun je er zeker van zijn dat de foto’s in hoge kwaliteit worden afgedrukt op het beste fotopapier.