Het komt vaker voor dan men doet denken. Uit je eigen huis gesloten worden, de huissleutels kwijtgeraakt zijn of met een afgebroken sleutel zitten. Het – met spoed – toegang nodig hebben tot een afgesloten ruimte is erg vervelend wanneer er niemand met een oplossing in de buurt is. Met geluk hebben we vandaag de dag direct toegang tot iedereen. Met een paar drukken op de digitale knoppen, is alles zo opgelost! Zo kan je ook gemakkelijk met een paar tikken direct toegang krijgen tot de afgesloten ruimte.

Als echte ambachtslieden, staan de meeste slotenmakers voor je klaar. Met kwalitatief maatwerk. Maar, of dat nou zo één, twee, drie ook het geval is? Wanneer je met spoed de deur open moet krijgen? In de meeste gevallen, zal je toch echt even een afspraak moeten maken. En dat is – hoe ongemakkelijk ook – best begrijpelijk. We hebben namelijk maar twee handen beschikbaar. Omdat buitengesloten zijn in sommige gevallen acuut kan zijn, zijn er ook slotenmakers die 24/7 beschikbaar zijn. En dan ook gewoon tegen een gemiddeld tarief.

Tegenwoordig zijn er genoeg slotenmakers die 24/7 beschikbaar zijn en dan ook nog eens direct aanwezig zijn, zoals slotenmaker 365. Het is dan mogelijk om 100% schadevrij de deur open te krijgen. Zeven dagen per week, 24 uur per dag, kan er gebruik gemaakt worden van directe service. Binnen 30 minuten na je oproep, staan de ambachtslieden klaar voor de doorbraak.

Met spoed een slot open hebben? Hier is wat je doet!

  1. Met een telefoon bel je naar het volgende nummer: 020 241 6197.
  2. Na het uitleggen van jouw situatie wordt er gecontroleerd of je de eigenaar bent van het huis, pand of auto. 
  3. Na het verifiëren, is er binnen 30 minuten is er een slotenmaker op de locatie.
  4. De slotenmaker kijkt ter plaatse naar de situatie en bepaalt hierop een prijs.
  5. Vervolgens worden de sloten geopend, gerepareerd vervangen. Dit wordt snel, efficiënt en 100% schadevrij gedaan.
  6. Het afgesproken bedrag kan vervolgens via pin, contant of handmatige overschrijving betaald worden.

Als extra geniet je dan ook nog eens van 12 maanden garantie op het vakmanschap.

Vaak staat er bij een directe (spoed) service, een hoog tarief tegenover. Dan los je het toch wel liever zelf op. Door het gemak van het internet, kan je direct de laagste tarieven vinden. Dit is handig om tijdens zo’n noodgeval toch nog te kunnen besparen. Dus buitengesloten, slot laten repareren, autosloten laten openmaken of een nieuw slot laten monteren? De slotenmakers van vandaag doen het allemaal, op één plek. 

Wat wel nog belangrijk is om op te letten zijn eventuele keurmerken. Een slot openen of repareren kan ook door de buurman gedaan worden. Echter, wil je dat niet. Je riskeert daarmee namelijk de kwaliteit van het slot en de deur. Erkende slotenmakers werken daarom volgens de richtlijnen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen en de NSSG (Nederlandse Sleutel – en Slotenspecialisten Gilde). Hiermee blijven de ruimte, de deur en het slot kwalitatief gewaarborgd.