Ga jij binnenkort verhuizen en twijfel je nog of je een erkend verhuisbedrijf wilt inschakelen? Heel begrijpelijk, want dat is natuurlijk niet gratis. Er zitten echter zóveel voordelen verbonden aan het werken met een verhuisbedrijf, dat de meeste mensen het geld er dubbel en dwars voor over hebben. Lees snel verder wat daarvoor de meest belangrijke redenen zijn…

 

1. Een verhuisbedrijf beschikt over al het benodigde materieel

Of je nu een grote of kleine verhuiswagen nodig hebt, een verhuislift of een lading verhuisdekens, als je een professionele partner zoals dit verhuisbedrijf in Haarlem inschakelt zit je nooit om dit materieel verlegen. Zij beschikken namelijk over ontzettend veel verhuiswagens, liften en alle andere zaken die je nodig hebt om te verhuizen. Ze kunnen zelfs de verhuisdozen leveren als je dat wilt. Op die manier hoef je echt bijna nergens meer aan te denken en niks te bestellen, want je weet zeker dat het goedkomt.

 

2. Die bank is zwaarder dan je denkt

Je zult niet de enige zijn die er op de dag van de verhuizing achter komt dat die ene bank of houten boekenkast een stuk zwaarder is dan je dacht. Een flinke tegenvaller natuurlijk, want hoe krijg je deze in hemelsnaam op je nieuwe adres? Als je met een verhuisbedrijf had samengewerkt had je dit probleem niet gehad, want zij werken alleen met de meest sterke en ervaren verhuizers, die die bank met gemak voor je optillen en in de verhuiswagen zetten. Appeltje eitje! Bekijk hier de website van Holland Movers, want zij zijn de drijvende kracht achter bovenstaand verhuisbedrijf in Haarlem. Ze werken door heel Nederland, en kunnen je dus waar dan ook bijstaan bij het verhuizen van al jouw spullen.

 

3. Verhuisbedrijven zijn doorgaans verzekerd

Als je kiest voor een officieel erkend verhuisbedrijf dan is deze in principe verzekerd. Dit wil zeggen dat als er onverhoopt iets gebeurt met je dure designbank of er een antieke vaas kapot valt je kunt rekenen op een vergoeding. Het is natuurlijk altijd naar als dit gebeurt, maar het is wel dubbel zo erg als je het zelf hebt gedaan en geen enkele verzekering het ongelukje dekt. Schakel daarom een professioneel verhuisbedrijf in, in ieder geval voor je meest waardevolle spullen.

 

4. Alles gaat volgens planning

Ben je nog niet vaak verhuisd? Dan zul je waarschijnlijk geen idee hebben hoe lang alles duurt. Je hebt waarschijnlijk een planning in je hoofd, maar als je niet met een ervaren verhuizer overlegt is de kans groot dat je deze planning nooit gaat halen. Zeker zonder hulp van een paar sterke kerels lukt het je waarschijnlijk niet om alle spullen op één dag over te krijgen naar het nieuwe adres. Over het algemeen geldt namelijk dat verhuizen een stuk langer duurt dan je denkt, zelfs als je weinig spullen hebt.

 

5. Een tijdelijke opslag voor je spullen

Ga je verhuizen en heb je een aantal meubels die je op tijdelijke basis wilt opslaan? Veel verhuisbedrijven beschikken over een opslagruimte waar je ze kwijt kunt. Super handig, want zo hoef je niet nog een ander bedrijf te contacteren of op zoek naar een opslag bij jou in de buurt. Laat de verhuizers simpelweg alle meubels die je niet (meer) gaat gebruiken naar hun loods brengen, en focus je zelf op de nieuwe woning, want dat is natuurlijk het belangrijkste.