De kans is klein dat je nog nooit van glamping hebt gehoord. Deze luxe manier van kamperen valt namelijk bij heel veel mensen in de smaak, en niet voor niets. Als jij houdt van kamperen, maar liever niet in een piekklein tentje slaapt dan is glamping ook iets voor jou. Maar welke glampings in Nederland zijn het leukste? We vergeleken alle opties voor glamping in Nederland op de website van Villatent, en vertellen je in dit artikel alles over de meest populaire. Op deze website kunnen mensen namelijk een beoordeling achterlaten, waardoor je gemakkelijk ziet welke glamping in Nederland het meest populair is. Lees mee en boek direct je vakantie!

 

Camping ’t Geuldal

Met stip op nummer één staat camping ’t Geuldal. Dit is een gezellige familiecamping in Limburg, precies tussen het knusse Valkenburg en bruisende Maastricht. Een heerlijke locatie om naartoe op vakantie te gaan, maar wat maakt nu dat camping ’t Geuldal zo’n hoge beoordeling ontvangt van zijn gasten? Hoewel de locatie zeker mee zal spelen heeft deze camping ook ontzettend veel faciliteiten. Er is wifi, animatie en een miniclub voor de kinderen, fietsverhuur en over het algemeen geven mensen aan dat het personeel ontzettend vriendelijk is. Ook de fles wijn met kaartje ter verwelkoming is natuurlijk een flink pluspunt, voor als je die zelf vergeten was in te pakken. En is het echt zo warm dat de mussen van het dak vallen? Veel tenten hebben een airco!

 

Vakantiepark Sallandshoeve

Op nummer twee (maar eigenlijk op een gedeelde nummer één) staat Vakantiepark Sallandshoeve in Nieuw Heeten (Overijssel). Dit park is wat beter bereikbaar voor mensen in het Noorden van het land, en minstens net zo mooi als de eerstgenoemde. Het unieke aan deze camping is dat de Villatenten ietsje afwijken van de standaard tenten, want ze hebben door steigerhout afgesloten slaapkamers. Dit geeft net wat meer privacy, en dat is wel zo prettig. Daarnaast is de omgeving ontzettend mooi. De camping is omgeven door meren en rivieren, en er zijn super veel leuke dorpjes in de buurt. De camping zelf heeft een binnenzwembad (dus ook leuk in de winter!), wasmachines, een gezellig restaurant en tevens animatie voor de kinderen. Klinkt dit goed? Boek hem dan meteen via de website van Villatent!

 

Camping Betuwestrand

Op drie vind je Camping Betuwestrand, waar je tevens een luxe Villatent kunt boeken voor een midweek, lang weekend of zelfs meerdere weken. Deze camping is gevestigd in Beesd (Gelderland) en net als Camping ’t Geuldal omgeven door groen. Het fijne extraatje aan deze camping is het strandje dat je ernaast vindt. Dit ligt aan een klein meertje, waar je heerlijk kunt zwemmen. Camping Betuwestrand biedt vele faciliteiten, waardoor het een populaire bestemming is binnen Nederland. Zeker mensen die houden van glamping in Nederland kiezen opvallend vaak voor deze camping. Het feit dat hij zo goed bereikbaar is speelt natuurlijk ook mee. Natuurlijk staan er op de website van Villatent nog veel meer campings waar je voor luxe glamping tenten kunt kiezen. Maar bovenstaande drie opties zijn veruit de meest populaire.