Ben je op zoek naar nieuwe meubelen voor je tuin? Dan ben je bij meubelmakerij en woonwinkel Teakea op het juiste adres. Deze gezellige woonwinkel heeft een ruim assortiment aan meubelen voor je tuin: tuintafels, tuin sets en natuurlijk tuinbanken. De collectie aan banken voor je tuin bevat een ruime keuze aan verschillende modellen zoals parkbanken en stationsbanken. Wat is het verschil? Lees gauw verder! 

 

De voordelen van een teakhouten tuinbanken van Teakea.  

Je hebt het misschien al wel eens voorbij zien komen tijdens je zoektocht naar leuke tuinmeubelen: De tuinbanken van teakhout zijn ontzettend populair. Maar waarom is het eigenlijk? Teakhout is een oersterke en waterbestendige tropische houtsoort dat jarenlang kan overleven in je tuin. Dit is natuurlijk precies de reden waarom zoveel tuinmeubels van deze houtsoort worden gemaakt. Bovendien heeft teak een prachtige warme kleur dat makkelijk past bij andere tuinmeubels.

 

De klassieke stationsbank voor een romantische tuin 

Houd je van een sierlijke interieurstijl? Dan is de klassieke stationsbank een ideale keuze. Deze bank heeft een sierlijk design en kenmerkt zich door haar schitterende houtsnijwerk en ronde vormen. De rugleuning en de poten van deze banken zijn vaak een heel kunstwerk. De bank zal de eyecatcher van je tuin zijn!

 

 8989999999

 

De simplistische parkbank voor een landelijk tuin 

Houd je meer van een landelijke interieurstijl? Dan is de simpele parkbank een betere keuze voor jou. Het ontwerp van deze bank bevat veel strakke en rechte lijnen dat een overzichtelijk effect creëert. Sommige modellen hebben een gesloten design waarbij de rugleuning en het zitvlak aan elkaar aansluiten. Andere modellen hebben weer een meer open design waarbij bijvoorbeeld de rugleuning bestaat uit houten balken met ruimte tussen iedere balk.

89999989999999999999

Parkbanken en stationsbanken in meerdere afmetingen

Alle tuinbank modellen van Teakea zijn in meerdere afmetingen beschikbaar. Sommige banken zijn zelfs geschikt voor maar liefst 6 personen. Er zit voor jou ongetwijfeld ook een geschikte afmeting tussen. Heb je een kleine tuin of balkon? Dan is een 2-zit bank het meest geschikt. Heb je een grote tuin, dan kun je ook kiezen voor grotere afmetingen. Een ding is zeker: een teakhouten bank voor je tuin straalt gezelligheid uit! Ideaal om in je tuin te zetten om te genieten van het weer.