Deuren, ze zijn er in veel verschillende kleuren, soorten en maten. Het kan soms lastig zijn om de juiste deur bij jouw interieur te kiezen, het moet namelijk wel bij het geheel passen en je wil natuurlijk graag de trends volgen. Heb je wel eens van stalen deuren gehoord? Als je voor stalen deuren op maat kiest, dan maak je altijd een goede keuze! Stalen deuren passen bij ieder interieur en geven veel sfeer aan jouw huis. Kies voor stalen deuren op maat, dan weet je zeker dat je een trendy keuze maakt! 

Waarom stalen deuren op maat? 

Stalen deuren zijn de afgelopen jaren enorm populair geworden. In vele huizen zijn de deuren te vinden. Maar waarom zijn stalen deuren zo ontzettend populair? De stalen deuren passen in elk interieur. Of je nou een modern, landelijk of industrieel interieur hebt, een stalen deur is altijd een goede optie! De stalen deuren geven door het vele glas en het zwarte staal een luxe sfeer. Daarnaast komt er door het glas veel licht naar binnen. Door de stalen deuren lijkt de ruimte groter, je kijkt gemakkelijk van de ene ruimte naar de andere ruimte. Ook hebben de stalen deuren weinig onderhoud, je hoeft alleen het glas af en toe schoon te maken. De deuren zijn voorzien van professionele scharnieren of schuifsystemen. Het voordeel van stalen deuren is dat ze gemakkelijk op maat te maken zijn, hierdoor is er altijd een mooie deur voor jou te koop. Doordat de deuren op maat te maken zijn kan je ze kamerhoog maken. Ook kan het staal van de deur verschillende kleuren hebben, de standaard kleur is zwart. Maar als jij graag een andere kleur wenst, dan wordt met behulp van poedercoating de gewenste kleur gecreëerd. Ervaar zelf de luxe sfeer die de stalen deuren in jouw huis creëren! 

Stalen deuren in verschillende uitvoeringen 

Stalen deuren zijn er in verschillende uitvoeringen. Allereerst zijn er stalen taatsdeuren te koop, deze deuren bevatten een scharnierpunt in de grond en in het plafond. Door dit scharnierpunt kan de deur 90 graden draaien. Daarnaast is er de roterende taatsdeur, deze deur heeft in het midden van de grond en het plafond een scharnierpunt. Hierdoor kan de deur 360 graden draaien. Ook zijn er stalen deuren op rails, deze deuren schuiven op de rails open en dicht. Of heb je wel eens gehoord van stalen deuren op rollers? Deze deuren schuiven als het ware op rollers, die bevestigd zijn aan het plafond. De stalen deur op rollers schuift over de muur heen, hierdoor kan je de deur dus even helemaal laten verdwijnen. Tevens zijn er stompe stalen deuren, deze deuren kunnen maar één kant op draaien en vallen automatisch weer dicht zodra de deur geopend is. En als laatste kan je de stalen deuren ook als ramen gebruiken. Een stalen deur als raam is erg mooi als je twee ruimtes graag van elkaar gescheiden wil houden. Maar door al het glas in de deur krijg je toch een doorkijk in de andere ruimte en ook is er in beide ruimtes veel licht. Voor welke stalen deur op maat kies jij?