Welke kleuren je dit jaar geheid gaat tegenkomen? In 2020 gaat het verschillende kanten op. Van nude kleuren tot groen en zeer kleurrijke tinten. Maar één ding staat voorop, het gebruik van één kleur is verleden tijd. Waar je eerder misschien voor één kleur koos, mag het vanaf nu allemaal wat spannender, dus speel met verschillende kleuren. In deze blog gaan wij in op de trendkleuren van 2020 én hoe je deze kunt combineren met raamdecoratie. Stay tuned! 

 

Nude & Natural

Een kleine gok, dé trend van 2020 is je vast niet ontgaan; natuurlijke materialen en zachte tinten. En laat je dit ook nog eens geweldig kunnen combineren. Hoe natuurlijker het product, hoe zachter de kleur kan zijn. Ga aan de slag met tinten als beige, ivoor of crème en combineer deze tinten met producten die gemaakt zijn van bijvoorbeeld hout, bamboe, katoen of wol. Dit is dan weer perfect te combineren met de razend populaire pampas pluimen.

 

De raamdecoratie die je perfect kunt samenstellen in nude tinten en die gemaakt is van een natuurlijk product zijn shutters op maat. Wanneer je kiest voor kwaliteit shutters, dan kun je ervan uit gaan dat ze volledig van hout zijn gemaakt. Denk bij shutters aan houtsoorten als Basswood of Lindehout. Met shutters op maat valt het licht daarnaast op een prachtig naar binnen. Shutters creëren een prachtige romantische sfeer in huis en je bent helemaal natural proof! 

 

Bring some color inside

Naast de populaire nude & natural trend, staat kleur in 2020 ook in de spotlight. Wanneer je de basis legt met een zachte tint, dan breng je met kleur net wat meer sfeer in huis. Kies voor aardse tinten als terracotta, diepgroen of klassiek blauw. De natural trend kan je ook anders interpreteren, want in alle trendkleuren van 2020 komt een stukje uit de natuur terug. Terracotta als kleur van de aarde, groen van de bomen en klassiek blauw van de zee. Nog nooit eerder hebben mensen zo de behoefte gehad om thuis écht tot rust te komen en onbewust kom je dit het snelst met natuurlijke tinten. 

 

Trendy windows

Raamdecoratie specialisten zitten in deze tijd niet stil en spelen perfect in op de behoefte om meer kleur of juist meer nude tinten aan het interieur toe te voegen. Wanneer je deze trends gaat combineren, wil je misschien gebruik maken van diverse soorten raamdecoratie. Kies bijvoorbeeld een rolgordijn in een statement kleur en creëer je rust door een gordijn uit te kiezen in een nude tint of juist andersom. 

 

Ga eens op onderzoek uit. Wat vind je mooi en wil je, je raamdecoratie juist als statement plaatsen of wil je deze juist zo rustig mogelijk houden? Met rolgordijnen heb je wel keus uit meer dan 200 kleuren. Wanneer je nog te veel twijfelt over de kleur of de stof, dan bieden veel raamdecoratie specialisten tegenwoordig aan om online kleurstalen te bestellen. Zo kan je de stof en de kleur gewoon vanaf de bank bekijken en voelen. Heb je behoefte aan advies? Stap dan juist eens de auto in ervaar de volledige experience in een showroom van raamdecoratie specialist INHUIS Plaza. Hier kan je terecht met al je vragen en je kunt alle kleuren op je gemak bekijken en beoordelen.