Verhuizen naar jouw nieuwe huurwoning

 

Wil je een woning gaan huren in de huidige markt? Dan moet je er echt snel bij zijn! Er zijn enorm veel woningzoekenden, terwijl het aanbod aan betaalbare huurwoningen behoorlijk schaars is. Zeker in de Randstad is het lastig om een fijne woning of fijn appartement te vinden dat past binnen je budget. Een site als Direct Wonen kan dan handig zijn, omdat je hier altijd het meest recente aanbod aan huurwoningen in jouw favoriete regio kunt vinden. Heb je eenmaal gevonden waar je naar op zoek bent? Dan wil je natuurlijk zo snel mogelijk verhuizen! Je kunt dan een aantal vrienden inschakelen, maar in veel gevallen is het toch een stuk handiger om een professioneel verhuisbedrijf in te huren. De prijs hiervan is lang niet zo hoog als je misschien zou denken en ook levert het inhuren van een vakkundige verhuizer je diverse voordelen op. 

Waar moet je op letten als je een verhuisbedrijf inhuurt?

Het klinkt natuurlijk logisch om je vooral te concentreren op de tarieven van de verschillende verhuisbedrijven in jouw regio. Toch raden we je aan om verder te kijken dan alleen naar de prijs. Kwaliteit en vakmanschap op basis van een jarenlange ervaring zijn namelijk minstens zo belangrijk. Bij het inhuren van een stel beunhazen zonder de nodige ervaring loop je namelijk extra veel risico, bijvoorbeeld op het beschadigen van je meubels, kunstwerken, trappen en muren. Een goed verhuisbedrijf Leiden daarentegen kent alle ins en outs van een veilige en vlotte verhuizing. De ervaren vakmensen verpakken je inboedel netjes en brengen deze vervolgens op zorgvuldige wijze over naar je nieuwe woning. Hier wordt alles voorzichtig en nauwkeurig naar de juiste ruimte gebracht, waar het wordt uitgepakt en indien gewenst ter plaatse in elkaar wordt gezet. 

 

Wat is het voordeel van een professionele verhuizer inhuren?

Huur je een erkend verhuisbedrijf in? Reken dan op een flink aantal voordelen! In de eerste plaats nemen de ervaren en geroutineerde verhuizers je behoorlijk wat werk uit handen. Daarnaast is je inboedel tijdens de verhuizing goed verzekerd tot een bedrag van € 125.000. Uiteraard worden je dierbare bezittingen goed en stevig ingepakt met passend verpakkingsmateriaal. Bij kwetsbare items kun je denken aan bubbelfolie, opslagdekens, schilderijdozen en inpakpapier, terwijl zware spullen als boeken in een extra stevige boekendoos worden getransporteerd. Uiteraard wordt er altijd maatwerk geleverd, zodat je je geen zorgen hoeft te maken voor, tijdens en na het verhuizen. Op die manier kun jij je volledig richten op de leukste aspecten van het verhuizen. Organiseer alvast een eerste feestje in je nieuwe woning, maak kennis met je nieuwe buurt of richt je helemaal op de inrichting van je nieuwe appartement! 

Duurzaamheid tijdens het verhuizen

Tegenwoordig hechten we steeds meer waarde aan duurzaamheid en ook jij bent op dit punt waarschijnlijk al heel goed bezig. Daarom is het fijn om te weten dat je tegenwoordig ook kunt kiezen voor een duurzaam verhuisbedrijf Den Haag en omgeving. Hier wordt gebruikgemaakt van een wagenpark dat vrijwel volledig elektrisch is. Juist in grote steden is het belangrijk om de omgeving leefbaar, schoon en veilig te houden. Elektrisch rijden bij het verhuizen draagt hier enorm aan bij. Op deze manier ontstaat er veel minder overlast in je oude en je nieuwe omgeving en de route die daar tussen ligt. Steeds meer duurzaam opererende verhuisbedrijven in de Randstad beschikken daarnaast ook over groene opslagruimte. Hierbij gaat het niet om tuinen of groenstroken, maar om praktische opslagunits die dankzij de inzet van zonnepanelen enorm energiezuinig zijn.