Is je huidige bankstel waar aan vervanging toe of ben je op zoek naar een nieuwe bank voor bij het nieuwe interieur? Bij UrbanSofa vind je een groot assortiment met verschillende bankstellen. Een bankstel kopen is natuurlijk geen dagelijkse bezigheid, dus het is van belang dat er rekening wordt gehouden met verschillende aspecten. Als je er zeker van wilt zijn dat je de juiste bank koopt, kan je altijd hulp inschakelen. In deze blog lees je alles over de verschillende mogelijkheden voor je nieuwe bank!

 

Banken in allerlei woonstijlen

Voor iedere interieurstijl is er bij UrbanSofa een passende bank te vinden. Je kunt de bank geheel naar wens samenstellen, zodat je zelfs twee verschillende stijlen kunt combineren. Het is belangrijk om een één geheel te creëren binnen je interieur. Dit is mogelijk door je bankstel zelf samen te stellen. Het bankstel heeft een grote invloed op sfeer in huis. Heb je een industriële uitstraling binnen je interieur, laat de bank daar dan volledig bij aansluiten. Hetzelfde geldt voor een natuurlijke woonstijl. Dit zorgt voor een harmonieus geheel. 

De volgende woonstijlen zijn erg populair in 2020:

  • Landelijk
  • Bohemien
  • Industrieel
  • Retro
  • Scandinavisch

 

UrbanSofa

Alle banken van UrbanSofa zijn van hoogwaardige Europese kwaliteit. En omdat ieder product persoonlijk en met de hand gemaakt wordt is iedere bank uniek. Niet alleen wordt er rekening gehouden met de wensen van de klant, ook het milieu staat hoog in het vaandel bij UrbanSofa. De producten wordend op een duurzame manier geproduceerd, zo zorgen we voor het beste voor het milieu. Alle tussenschakels in het proces zijn uitgeschakeld, dit levert je tot wel 50% voordeel op. Het is dus zeker de moeite waard om een kijkje te nemen tussen het assortiment van UrbanSofa.

Vragen of advies

Collectie bekeken en een mooie bank gezien of wens je nog meer informatie over deze partij? Op de website van UrbanSofa vind je de hoognodige informatie per product. De specialisten die bij UrbanSofa werken, staan je graag te woord en voorzien je van het nodige advies. Dus wil je graag iets weten over de producten en werkwijze, neem gerust contact met ze op. Dit is zowel telefonisch mogelijk of stuur een mailtje. Wil je de banken liever met eigen ogen bewonderen? Bezoek dan een van de verkooppunten bij jou in de buurt!