Ben je op zoek naar een nieuwe woning die je wilt huren, dan ben je druk bezig met het inplannen van bezichtigingen en het regelen van de nodige zaken die daarvoor moet worden gedaan. En ineens is het zover en heb je het huis gevonden waar je al die tijd naar zocht. Of je nu voor het eerst gaat samenwonen of samen met vrienden in een huis gaat trekken, het is een nieuwe stap die gevierd mag worden. Maar ook met de verhuizing voor je valt nog genoeg te regelen. Je inboedel moet uitgebreid en een aantal meubels en spullen zijn nodig aan vervanging toe. Wat dacht je bijvoorbeeld van een nieuwe wasmachine kopen? De oude doet zijn werk niet meer of je koopt voor het eerst een wasmachine. Hoe het ook zij, om een wasmachine te kopen moet je diep in je buidel tasten, dus is het goed om je te verdiepen in de materie voordat je de aanschaf doet. Vandaar deze blog waarin we je informeren over de verschillende eigenschappen van de wasmachines die je bij Knibble koopt, zodat jij een overwogen en goede keuze kunt maken.

Een wasmachine kopen die bij je past

Als je een nieuwe wasmachine wilt kopen, dan is het belangrijk rekening te houden met diverse factoren. Hoeveel wasjes draai je bijvoorbeeld per week en welke kleren gooi je in de machine? Zijn er naast katoen en het onderscheid tussen licht en donker nog andere categorieën waar jouw kleding onder valt, delicate stofjes of wollen truien die de komende herfst en winter met regelmaat gedragen worden of delicate stofjes die niet met de rest van de kleding gewassen kunnen worden? De soorten kleding in je garderobe en de hoeveelheid wasbeurten per week bepalen mede welke wasmachine je koopt. 

Belangrijke eigenschappen van de wasmachine

Wasmachines krijgen steeds meer features die het wassen van je kleding gemakkelijker en beter maken, waardoor de kwaliteit van je garderobe er na iedere wasbeurt niet op achteruit gaat. We nemen je kort  mee en benoemen een aantal features, waardoor jij een goede keuze kunt maken voor het kopen van je wasmachine. Bekende merken zoals de Miele wasmachine, maar ook minder bekende merken kun je in het assortiment verwachten.

Belangrijke punten zijn het energieverbruik, het waterverbruik en de toerental. Maar ook de opties voor de soorten was- en droogfuncties. Zit er een programma op om sportkleding te wassen en komen je kleren antikreuk uit de was? Daarnaast vind je het belangrijk om een wasmachine te kopen waarvan je de starttijd zelf kunt bepalen, zonder dat je thuis hoeft te zijn. En draait de was, dan wil je aflezen hoe lang de machine nog aan staat. Als je weet welke van deze factoren voor jou van belang zijn, dan kun je de wasmachine kopen die voor jou het beste werkt. Dan worden je kleren optimaal gewassen en kom je fris en netjes voor de dag. Heb je het huis van je dromen gevonden en zie je de wasmachine die jij nodig hebt, dan is je missie geslaagd.