Een nieuw huis zorgt natuurlijk altijd voor flinke kosten. Je zult veel zaken nieuw moeten aanschaffen. Denk dan aan een nieuwe vloer en nieuwe raambekleding. Maar als je nog een klein beetje ruimte hebt in je budget, overweeg dan ook de aanschaf van een nieuw bed. Na de drukke verhuis- en klustijd ben je echt wel toe aan goede ontspanning en echt ontspannen lukt pas als je bed en je matras helemaal naar je zin zijn.

Tijd dus om je eens goed te oriënteren op de verschillende mogelijkheden.

Je kunt natuurlijk gaan voor nieuwe matrassen

Oude matrassen meeverhuizen is nu niet echt een klusje waar je blij van wordt. Je kunt beter nieuwe matrassen kopen voor je hele gezin. Daarvoor hoef je echt niet stad en land af te reizen. Je bestelt je nieuwe matrassen gewoon online.

Ieder matras is compleet aan te passen naar de wensen van de gebruiker, ook voor kinderen. Wordt je kind groter (en dus zwaarder) dan kun je het matras opnieuw aanpassen door de volgorde van de verschillende lagen aan te passen.

Ook als jij graag samen met je partner op één matras slaapt, zonder kier ertussen, hoeven jullie verschillende wensen met betrekking tot de hardheid van het matras geen probleem te zijn. Iedere matrashelft is aanpasbaar!

Of je gaat natuurlijk voor een compleet nieuw bed

Heb je je oude bed wel uit elkaar gekregen, maar krijg je het niet meer in elkaar na de verhuizing? Ben je toe aan een totaal andere stijl? Of heb je gewoon zin in een compleet nieuw bed? Dan is een boxspring iets om eens over na te denken. Een boxspring kopen doe je ook online. Je kunt hier het complete bed samenstellen en met een gemiddelde levertijd van minder dan een maand hoef je er ook nog eens niet te lang op te wachten.

Nog meer goed nieuws: bestel je direct een matras bij je boxspring? Dan krijg je 10% korting! Zo’n meevaller kun je wel gebruiken tijdens je verhuizing!