Ben jij een echt buitenmens? Grote kans dat je dan graag tijd spendeert in je eigen tuin. Het is dan ook goed mogelijk om gezellig te loungen in je eigen tuin, als je hier de ruimte voor hebt. Een eigen loungeplek creëren kan dus een goede optie zijn. Maar wat heb je nodig om hier een sfeervolle plek van te maken en dus gezellig te kunnen loungen in eigen tuin? Lees snel verder, wij sommen hieronder wat tips voor je op!

 

Loungeset

Zeg je loungen in de tuin, dan zeg je een loungeset. Dit is onmisbaar als je een leuke loungeplek in je eigen tuin wilt maken. Heb jij momenteel nog geen loungeset in de tuin? Dan kan het goed zijn om hier verandering in te brengen. Als je op zoek gaat naar

tuinmeubelen kom je ongetwijfeld een loungeset tegen die goed bij jouw tuin past. Je kunt loungesets in verschillende soorten en maten kopen, dus kijk goed hoeveel ruimte je hiervoor hebt. 

 

Sfeerverlichting

Wil je ook graag de mooie zomeravonden in de tuin doorbrengen? Dan is verlichting in de tuin essentieel. De kans is groot dat je momenteel al wel wat functionele verlichting in jouw tuin hebt. Als je echter de sfeer wilt verhogen, zou het ook goed zijn om wat sfeerverlichting toe te voegen. Dit maakt de plek van jouw loungeset namelijk een stuk gezelliger, want zo zit je niet in het donker. Bij sfeerverlichting kun je bijvoorbeeld denken aan kleine tuinlampen. Hoe meer sfeerverlichting je in de tuin toevoegt, hoe gezelliger het eruit zal komen te zien. 

Met behulp van verlichting kan het gezellige loungen in de tuin werkelijkheid worden!

 

Zorg voor warmte

Wil je ook graag als het iets frisser is buiten nog tijd doorbrengen in de tuin? Dan is het natuurlijk belangrijk om voor warmte te zorgen. Hier zijn verschillende manieren voor. Je zou kunnen denken aan het plaatsen van een terrasverwarmer, maar ook het plaatsen van een vuurkorf of buitenhaard kan tot je mogelijkheden behoren. Zo kun jij ook als het iets kouder is nog lekker in de buitenlucht zijn: ideaal!

 

Decoratie toevoegen

Loungeset in de tuin, verlichting toegevoegd en voor warmte gezorgd? Je bent al een heel eind op weg als jij lekker veel tijd wilt doorbrengen in je tuin. Wat je echter nog zou kunnen doen om de sfeer nog meer te verhogen, is het toevoegen van decoratie. Met behulp van decoratie kun jij jouw loungeplek namelijk nog gezelliger maken. De mogelijkheden zijn hierbij eindeloos, dus je hebt een ruime keuze. Denk bijvoorbeeld aan tuinschilderijen, sculpturen, tuinkabouters of een bijzettafel. Decoratie speelt een grote rol in hoe gezellig jouw loungeplek eruit komt te zien, dus maak hier zeker gebruik van. 

 

Gezellig loungen in eigen tuin is dus zeker mogelijk. Om dit te kunnen realiseren, komen de bovenstaande tips goed van pas. Met behulp van een sfeervol ingerichte loungeplek wordt het nog leuker om veel tijd in de tuin te spenderen, dus ga hier zeker mee aan de slag!