Posters worden over het algemeen niet beschouwd als het meest volwassen ding om in huis te hebben hangen. Traditionele canvaskunst en ingelijste foto’s worden over het algemeen meer geaccepteerd. Dat betekent echter niet dat je je favoriete posters niet in je appartement of huis kunt ophangen. Je moet alleen weten hoe je het op de juiste manier doet. We gaan je de trucs laten zien om posters op te hangen als een volwassene, zodat je kunt laten zien wat je maar wilt zonder eruit te zien als je tienerkamer. Posters ophangen kan dan ook op meerdere manieren, hieronder noemen we de beste opties. 

 

Lijst

Dit is absoluut de beste manier om een ​​poster op te hangen. Als je het in een lijst stopt, ziet het er minder uit als een poster en meer als een kunstwerk, wat veel geschikter is voor een volwassen huis. Dit is natuurlijk de duurste manier om je posters op te hangen, aangezien je geld moet uitgeven aan een lijst (of veel lijsten, afhankelijk van hoeveel posters je wilt ophangen). Hoewel het misschien wel het meeste kost, is het zeker een investering die de moeite waard is, omdat je huis er zoveel mooier uit zal zien. 

 

Posterrails

Naast lijsten zijn posterrails de tweede beste optie om posters als een volwassene aan de muur te hangen. In plaats van ze gewoon losjes aan de muur te laten hangen, creëren rails aan de boven- en onderkant van de poster een look die lijkt op een lijst, maar dan voor minder geld. Het zal niet dezelfde strakke look creëren, maar als je veel posters wilt ophangen, zullen de besparingen oplopen.

 

Magnetische posterhanger

Als je wilt dat je poster meer op canvaskunst lijkt, is een magnetische posterhanger ideaal. Deze lijken op hoe je een boekrol of andere opgerolde afdruk zou ophangen. Ze zijn elegant en hebben slechts één haak nodig om op te hangen. Voor het ophangen van posters als een volwassene is het een simpele en ongelooflijk goedkope oplossing. Bovendien zijn de boven- en onderkant magnetisch om je poster veilig en zonder schade op zijn plaats te houden. Hoewel ze zich aan bijna elke hoogte kunnen aanpassen, moet je ervoor zorgen dat je er een kiest die in de breedte past, anders ziet het er niet zo volwassen uit als waar je voor gaat.

 

Lijm

Als je een klein budget hebt en je wilt gewoon dat de posters er redelijk uitzien, dan zal lijm die op de poster is geplakt het werk doen, maar het zal er lang niet zo mooi uitzien als de andere twee opties. Toch is het in een mum van tijd beter dan zichtbare punaises door de poster en de muur te steken, en als je de juiste hebt, zullen ze geen schade aan de muur aanrichten als je ze verwijdert. 

 

Decor

Volwassenen proberen kamers er esthetisch aantrekkelijk uit te laten zien, wat inhoudt dat ze ervoor moeten zorgen dat dingen goed bij elkaar passen. Probeer posters in kamers op te hangen om te kijken of ze daar het beste in passen. Probeer gebieden te vermijden waar de kleuren vreselijk zullen botsen. Als je posters ongelooflijk belangrijk voor je zijn, overweeg dan om de kamer rond de kleuren van de poster te ontwerpen.