Je hebt je oude huis verkocht en je nieuwe gebouwd of gekocht. Nu begint het plezier – het is tijd om een ​​leven lang van het ene huis naar het andere te verhuizen! Je kunt de verhuizing zelf doen, maar veel mensen vinden dit te veel werk. Logisch! Ze willen dan liever een moving company Delft inhuren. Hier zijn daarom een paar handige tips voor het vinden en kiezen van een gerenommeerd verhuisbedrijf om je bezittingen te vervoeren naar je nieuwe woning.

 

Aanbevelingen 

Praat met je familie en vrienden om aanbevelingen te vragen. Stel vragen over hun ervaringen met het inhuren van verhuizers. Is het verhuisbedrijf op tijd aangekomen en geleverd? Is er tijdens het transport schade aan eigendommen ontstaan? Zo ja, hoe is de claim behandeld? Heeft het bedrijf zich gehouden aan hun oorspronkelijke schatting? Als je verhuisbudget krap is, overweeg dan om het inpak- en voorbereidingswerk zelf te doen en verhuizers in te huren die alleen de vrachtwagen laden, besturen en lossen.

 

Lokaal

Wanneer je een lokaal verhuisbedrijf huurt, kun je het bedrijf bezoeken en hun apparatuur inspecteren. Je kunt er zeker van zijn dat het verhuisbedrijf legitiem is, en het is ook gemakkelijker om ze te bereiken als je je zorgen maakt of vragen hebt. Als je in Rotterdam of omstreken woont, is het dus een aanrader om te kiezen voor een moving company Rotterdam

 

Beoordelingen

Afgezien van de aanbevelingen van je vrienden, bekijk het verhuisbedrijf online. Lees hun Yelp- en Google-recensies. Zoek uit of er een consistent patroon is van tevreden klanten of gedocumenteerde problemen. Als de beoordelingen van een verhuisbedrijf alleen maar negatief zijn, is het natuurlijk beter om te kiezen voor een andere moving company. 

 

Offertes

Je moet minimaal drie offertes krijgen. Accepteer geen honkbalfiguur via de telefoon. Dit kan leiden tot een te lage of te hoge inflatie van het geschatte gewicht. Vraag in plaats daarvan of ze bij je thuis komen en je bezittingen inventariseren. Vergelijk vervolgens de prijzen en selecteer het bedrijf dat het beste bij je past. 

 

Controle

Controleer of het verhuisbedrijf dat je selecteert een verzekering heeft. Het laatste wat je wilt, is dat je plotseling aansprakelijk wordt gesteld omdat een van hun werknemers van je trap is gevallen. Vraag om hun certificaat te zien en controleer de dekkingsbedragen die ze dragen. Het is dus cruciaal om meerdere onderdelen van de moving company te controleren voordat je met het bedrijf in zee gaat.

 

Communicatie

Als je je spullen voor een bepaalde datum uit je oude woning moet hebben, laat het verhuisbedrijf dan schriftelijk vastleggen wanneer ze je spullen komen ophalen. Zorg ervoor dat ze weten wat je verwacht en welke deadlines ze moeten halen. Met andere woorden, een duidelijke communicatie tussen jou en de moving company is van groot belang.

 

Contract

Ook is het belangrijk om het contract goed door te nemen voordat je het ondertekent. Lees de kleine lettertjes. Zorg ervoor dat je niet wordt geconfronteerd met extra brandstofkosten of verzekeringskosten die je niet had verwacht. Je offerte moet alle kosten bevatten.