In heel het land  wordt de vijftigste verjaardag van koning Willem-Alexander groots en uitbundig gevierd. 

Elk jaar weer opnieuw stel je jezelf de vraag: wat te doen op Koningsdag? En hoe leg je eigenlijk zo’n gezellige dag vast?

Dit jaar komt de Koninklijke familie naar het Brabantse Tilburg. De gemeente Tilburg verandert tijdens Koningsnacht en Koningsdag de stad in één groot festivalterrein waar artiesten komen optreden als Guus Meeuwis en Kenny B.koningsdag

Dus wanneer je niet te druk bent met het bezichtigen van de Koninklijke familie, kun je je hier ook zeker met andere activiteiten vermaken.

Traditiegetrouw worden er overal in het land vrijmarkten of rommelmarkten georganiseerd. Bijna elke stad in Nederland verandert hierdoor in een ware handelsstad. Dit is de ideale gelegenheid om leuke tweedehandsspullen aan te schaffen voor jouw nieuwe huis!

koningsdagNatuurlijk kan je ook jouw spulletjes verkopen in ruil voor een leuk zakcentje natuurlijk. Het moment dat je die spullen vol herinneringen weg doet is een mooi moment om deze herinneringen nog snel vast te leggen. Zoek een mooie plek op één van de rommelmarkten in Nederland om jouw spulletjes te verkopen, wellicht in jouw nieuwe woonomgeving.

Wij hopen dat het voor jou ook een mooi festijn wordt met jouw eigen nieuwe paleis.

Ben je nog op zoek naar een leuk paleisje? Bekijk dan nu het actuele huurwoning aanbod!