Kan je slaapkamer wel een upgrade gebruiken? Dat is altijd een goed idee! Om van je slaapkamer een prettigere plek te maken, is er heus geen grote make-over nodig. Ook met kleinere aanpassingen lukt het om een luxe gevoel in de slaapkamer te creëren. Dít zijn handige tips.

 

Kwalitatief beddengoed

Goed slapen begint bij goed beddengoed! Ga op zoek naar kwalitatieve dekens en kussens om onder te kruipen. Aangezien je elke nacht weer veel uur in bed doorbrengt, is dit zo belangrijk. Vandyck staat bekend om producten van een hoogwaardige kwaliteit, gemaakt van natuurlijke materialen. Met zo’n dekbed zit je goed! Qua keuze voor je kussen is het slim om te letten op de manier waarop je slaapt. Zo heeft een zijslaper baat bij een ander type kussen dan een rugslaper.

 

Hotelwaardige dekbedovertrekken

Met alleen het beddengoed in de vorm van goede kussens en dekens zijn we er nog niet. De finishing touch vorm je op je bed met een fraai dekbedovertrek! Hoe dat dekbedovertrek eruitziet, is aan jou om te bepalen. Of je nu het meest houdt van een minimalistisch design in een eenvoudige kleur of juist een unieke touch met een vrolijke print – het is er allemaal te vinden. Kies in ieder geval voor kwaliteit, bijvoorbeeld met dekbedovertrekken van Essenza. Zowel fans van expressieve looks als minimalisme liefhebbers kunnen hier terecht.

 

Vloerkleed onder het bed

Is het geen heerlijk idee om ’s ochtends bij het opstaan je voeten op een zacht kleed te kunnen zetten? Zorg voor een hoogpolig vloerkleed onder je bed, voor dat stukje comfort en warmte. Vloerkleden zijn er ook nog eens in toffe looks te vinden, zodat je direct voor aankleding in de slaapkamer zorgt. Kies voor een kleed dat bij jouw stijl past!

 

Verlichting in de slaapkamer

Goede verlichting is prettig in de slaapkamer. Zorg bijvoorbeeld voor dimbare lampen, zodat je niet direct in het felle licht hoeft te kijken als je ’s ochtends de lamp aandoet. Verder is het slim om niet enkel een lamp aan het plafond te hangen, maar ook voor een nachtlampje aan de zijkant van het bed te zorgen. Zo kun je ook een boek lezen in bed, met gerichte verlichting!

 

Wanddecoratie ophangen

Slaapkamers ogen vaak wat saai en leeg. Dat is zonde! Zelfs in een kleine slaapkamer kun je voor aankleding zorgen. Decoreer de wand, met posters, schilderijen of foto’s. Nog een idee: hang wandplanken op, waarop je vervolgens weer allerlei accessoires kwijt kunt. Van souvenirs tot planten – het staat allemaal fraai. Op die manier word je voortaan altijd weer vrolijk als je de slaapkamer binnenstapt!