Kale muren zien er ontzettend ongezellig uit. Kan de muur in jouw woonkamer, keuken of slaapkamer wel een opfrisbeurt gebruiken? Je kunt bijvoorbeeld naambordjes en muurcirkels bestellen bij Label2X. Dit zijn vijf tips voor een gezellige muur.

Muurcirkels

Muurcirkels zijn niets meer dan cirkels met een leuke print die je op de muur kunt plakken voor een gezellige sfeer, bijvoorbeeld boven de bank of boven het bed. Kijk eens naar muurcirkel dibond bij Label2x. Je kunt kiezen voor een bestaande print, maar het is ook mogelijk om jouw favoriete foto als muurcirkel af te drukken. Zo geef je een persoonlijke touch aan jouw woonkamer.

Kunst

Ga eens naar een plaatselijke galerie voor een mooi schilderij. Kunst aan de muur is ontzettend sfeervol en hoeft helemaal niet duur te zijn. Onbekende kunstenaars uit de buurt maken vaak prachtige dingen en verkopen hun schilderijen voor een paar tientjes. Een win-win-situatie; jij hebt namelijk iets ontzettend moois aan de muur hangen en steunt daarbij ook nog eens een kunstenaar, zodat die zijn werk kan blijven doen.

Verlichting

Verlichting bepaalt de sfeer in een ruimte en bovendien zien sommige lampen er ook nog eens prachtig uit. Ga op zoek naar wat mooie lampen die je aan de muur kunt hangen. Denk hierbij aan toffe spots, of een gezellige lichtslinger (dat is leuk voor op een kinder- of tienerkamer). Met gezellige verlichting aan de muur creëer je een prettige sfeer in de ruimte en is die lege muur ook nog eens verleden tijd.

Mooi behang

Een leuk behangetje met een gezellige print kan een ontzettende upgrade zijn voor je muur. Ga bij een bouwmarkt of verfwinkel eens op zoek naar een toffe print die jij op de muur wilt. Met een paar fotolijstjes erbij hoef je verder helemaal niets te doen om. Let op: behang met een print kan ontzettend tof zijn, maar oogt vaak wel druk. Het is dus niet de bedoeling dat je de hele kamer er mee behangt Kies één muur die je beplakt met een mooi behangetje en schilder de andere drie muren in een neutrale kleur. Ook leuk: kijk eens naar 3D muurbekleding. Dat is pas uniek!

Foto’s

Foto’s zijn altijd leuk. Ze geven jouw huis een persoonlijk tintje. Naast de standaard foto-lijstjes (die er ook al ontzettend leuk uit kunnen zien) kun je er ook voor kiezen om je favoriete foto groot op canvas af te laten drukken om het als een schilderij aan de muur te hangen. Of koop een grote lijst waarin je een collage maakt met leuke foto’s van bijvoorbeeld een vakantie. Dus, als jij niet tevreden bent over je lege muur, zijn er genoeg opties om daar wat aan te doen. Met een mooi behangetje of een paar leuke foto’s voeg je ontzettend veel sfeer toe aan de ruimte!