Het kopen of huren van je eerste huis is een spannende mijlpaal in je leven. Met een nieuwe woning komen vaak nieuwe verantwoordelijkheden, waaronder het kiezen en leggen van je nieuwe vloer. Voor veel beginnende klussers en starters kan dit een ontmoedigende taak lijken. 

 

Gelukkig biedt klik PVC een oplossing die zowel gebruiksvriendelijk als stijlvol is. In deze blog ontdek je waarom deze vloersoort de perfecte keuze is voor jou als beginnende klusser!

Wat is klik PVC?

Klik PVC is een type vloerbedekking dat bestaat uit meerdere lagen polyvinylchloride (PVC). Doordat dit materiaal eenvoudig te bewerken is, zijn de keuzes in het design van klik PVC eindeloos. De lagen van deze vloer zijn zo ontworpen dat ze samen een duurzame, waterbestendige en aantrekkelijke vloer vormen. 

Wat dit product uniek maakt, is het kliksysteem waarmee de planken of tegels eenvoudig in elkaar klikken, zonder dat er lijm nodig is!

Voordelen van klik PVC voor beginners

Of je nu een beginnende klusser of kersverse huiseigenaar bent, met klik PVC profiteer je van een eenvoudige installatie, bespaar je zowel op tijd als kosten én profiteer je van een duurzame vloer die eenvoudig in onderhoud is. Dat wil toch iedereen?

 

1. Eenvoudige installatie

Een van de grootste voordelen van klik PVC is de eenvoudige installatie. Je hebt geen lijm of speciale gereedschappen nodig. De planken of tegels klikken eenvoudig in elkaar, vergelijkbaar met het in elkaar zetten van een puzzel.

 

Dit betekent dat zelfs een beginnende klusser zonder veel ervaring of gereedschap een prachtige vloer kan leggen

2. Bespaar tijd tijdens het verhuizen

Omdat je geen lijm hoeft te gebruiken, bespaar je ook veel tijd. Er is geen droogtijd nodig, wat betekent dat je direct na het leggen van de vloer je meubels kunt plaatsen en je nieuwe ruimte kunt gaan gebruiken. Dit is vooral handig voor starters die snel willen settelen in hun nieuwe woning.

 

3. Goedkoper dan hout of tegel

Klik PVC is daarnaast vaak goedkoper dan traditionele houten vloeren of tegels, zowel in aanschaf als in installatie. Omdat je de vloer zelf kunt leggen, bespaar je ook op de kosten van professionele installateurs. En dat is goed nieuws voor menig starter die op de kleintjes wil letten!

 

4. Duurzaamheid en onderhoudsgemak

Klik PVC is tenslotte zeer duurzaam en bestand tegen slijtage, krassen en vlekken. Dit maakt het een uitstekende keuze voor drukke huishoudens of ruimtes die intensief worden gebruikt. Hebben jullie jonge kinderen of huisdieren? Dan is PVC de perfecte keuze!

 

Bovendien is het schoonmaken van deze vloer ontzettend eenvoudig: regelmatig stofzuigen en af en toe dweilen is voldoende om de vloer er als nieuw uit te laten zien.

Bestel je klik PVC online

Online vind je een uitgebreid assortiment klik PVC vloeren die perfect aansluiten bij jouw woonstijl en behoeften. Of je nu op zoek bent naar een natuurlijke houtlook, een trendy visgraatpatroon, of zelfs een industriële tegellook; je vindt het op het internet! 

 

Liever eerst goed kijken en vergelijken? Veel online vloerenwinkels hebben een fysieke showroom waar je de vloeren in het echt kunt bewonderen en vergelijken. Of bekijk en vergelijk het volledige assortiment online en bestel gemakkelijk je nieuwe klik PVC vloer vanuit het comfort van je eigen huis.

Je eerste stap naar een prachtige vloer

Binnenkort klussen in je eigen huis? Met zijn gebruiksvriendelijke installatie, tijdbesparende eigenschappen en betaalbare prijs is klik PVC de ideale keuze voor diegenen die hun eerste stappen zetten in de wereld van klussen en woninginrichting. 

 

Of je nu kiest voor een natuurlijke houtlook, een trendy visgraatpatroon, of een stoere industriële tegellook, met klik PVC van LXXL haal je kwaliteit en stijl in huis tegen de scherpste prijs!