Een goed georganiseerde werkplek kan veel plezier maken voor je productiviteit en je werkplezier. Hier kun je over paar praktische kantooraccessoires lezen die je zeker nodig hebt om je werkplek helemaal goed in te richten. We beginnen bij een goede ontvangst. Een goede eerste indruk begint namelijk bij de receptie ontvangst. Dit is het visitekaartje van het bedrijf en kan ervoor zorgen dat bezoekers zich welkom voelen. Een mooie en functionele receptiebalie is daarom heel belangrijk. Hier heb je genoeg opbergruimte en een comfortabele werkplek voor de receptioniste nodig, dit geeft meteen een nette uitstraling.

Een goede bureaustoel

Een goede, ergonomische bureaustoel is niet zomaar een luxe, maar noodzakelijk voor iedereen die veel uren achter een bureau zit. Deze stoelen zijn ontworpen om je rug en nek te ondersteunen, waardoor je minder last krijgt van pijnklachten. Let bij het kiezen van een bureaustoel op verstelbare arm- en rugleuningen en een comfortabele zitting. Een goede stoel kan de productiviteit behoorlijk verhogen doordat je comfortabeler kunt werken.

Opberg ladeblok

Een rommelige werkplek leidt af en vermindert je productiviteit. Een opberg ladeblok is een makkelijke oplossing om je bureau netjes en opgeruimd te houden. Je bergt hier documenten, pennen, notitieblokken en andere kantoorbenodigdheden in op. Een ladeblok met wieltjes is helemaal handig, omdat je het gemakkelijk kunt verplaatsen.

Goede monitorstandaard

Met een goede monitorstandaard kun je je computerscherm op de juiste hoogte zetten. Zo voorkom je dat je de hele tijd naar beneden of omhoog moet kijken, dit kan nek- en rugklachten voorkomen. Ideaal is een verstelbare monitorstandaard, omdat je dan de hoogte en hoek helemaal in kunt stellen zoals jij dat prettig vindt. Ook zorgt een standaard voor extra ruimte op je bureau, omdat je er documenten of een toetsenbord onder kunt plaatsen.

Kantoorverlichting

Goede verlichting op kantoor is belangrijk voor een productieve werkdag. Slechte verlichting kunnen vermoeide ogen en hoofdpijn geven. Zorg voor zoveel mogelijk natuurlijk licht en vul dit aan met goede kantoorverlichting. Een lamp die je in helderheid kunt verstellen is fijn, omdat je die kunt aanpassen aan je eigen voorkeur. Let ook op de positie van de lamp om schaduwen en schitteringen op je scherm te voorkomen. Met deze praktische kantooraccessoires zorg je voor een georganiseerde en efficiënte werkplek. Investeer in kwaliteit en comfort, zodat je elke werkdag met plezier kunt starten.