Ben jij zo’n verhuurmakelaar met zo’n map onder de arm. Daarin huist, als het een beetje meezit, een groot deel van huurders toekomst. Financieel vooral. Helemaal niet erg, maar het zou toch stijlvoller zijn als die map vervangen wordt door een tas. 

 

En dat kan. Met een Valentino of Shabbies draag je een stijlvolle tas met je mee. Zelfs een functionele tote bag is tegelijkertijd een stoere en elegante tas die de professional dagelijks met zich mee kan dragen. We nemen het even met je door. 

 

Valentino tas is neusje van de zalm

 

Draag geen niemendalletje, maar een stijlvol exemplaar die past bij het hele voorkomen van de professional. Een tas van het merk Valentino bijvoorbeeld. Een Italiaans merk dat zich kan beroepen op jarenlange ervaring in het ambacht van het creëren van de mooiste leren tassen. 

 

Ooit begon vader Valentino, aan het einde van de negentiende eeuw, met het maken van schoenen. Toen zijn zoon Mario het bedrijf overnam, kon hij zich beroepen op een echt ambacht. Toch was hij ook vernieuwend en koos ervoor eveneens tassen van leer te gaan maken. En met succes. Tot op de dag van vandaag zijn Valentino tassen het neusje van de zalm. 

 

Van eigen bodem: Shabbies

 

Ga jij liever voor een tas van een Nederlands merk dan kom je bijvoorbeeld bij Shabbies uit. Mogelijk ken je dit merk van de bekende laarzen. Dat klopt. Sterker nog; de oorsprong van het label ligt bij het merk Fred de la Bretoniere. Dan heb je niet met een kleintje te maken. Fred de la Bretoniere bestaat al sinds 1970. Eerst schoenen, daarna tassen. In 2004 lanceerde ‘Fred’ het label Shabbies. Eerst laarzen, daarna tassen. 

 

Het is een elegant merk dat kiest voor de vrouwelijke snit. Prachtige tassen van leer en in verschillende modellen. Voor iedere dag en voor iedere gelegenheid is er wel eentje. Geeft een stijlvolle look en is voor de professional een must have. 

 

Tote bag voor alles!

 

Als er meer dan alleen maar die verhuurpaperassen mee moeten dan is de tote bag een aanrader. Een zeer ruime tas, in een vierkant formaat, die zo groot is als een enorme boodschappentas of reistas, maar de allure heeft van een stijlvolle schoudertas. 

 

Oorspronkelijk was de tote bag een tas of zak die zeelieden met zich meedroegen als ze voor maanden naar zee gingen. Alles paste erin wat ze mee wilden nemen. Inmiddels is de tote bag verworden tot een echte big bag maar dan elegant en stoer tegelijk. Met de lange schouderbanden draag je deze tas comfortabel over de schouder.