Energie nodig? Wij helpen je graag!
En je krijgt een leuk extraatje!

Samenwerking Direct Wonen met UnitedConsumers

Direct Wonen maakt het huurders en verhuurders graag zo gemakkelijk mogelijk. Wij weten natuurlijk dat je met het ondertekenen van een huurcontract nog niet klaar bent. Met name voor nieuwe huurders begint het werk dan pas écht. Naast het verhuizen dien je ook behoorlijk wat zakelijke dingen te regelen. Een van die dingen kan het afsluiten van een energiecontract zijn.

Om dit zo soepel mogelijk te laten verlopen, wil Direct Wonen je hier samen met UnitedConsumers graag een bij handje helpen. Wanneer je je voor 1 september 2016 aansluit bij UnitedConsumers Energie krijgen Direct Wonen leden namelijk een Praxis cadeaukaart ter waarde van € 75,00. Dit extra klustegoed komt vast en zeker van pas tijdens je verhuizing. Het bedrag is natuurlijk naar eigen inzicht te besteden aan je nieuwe woning.

Wat doet UnitedConsumers?

Met consumentencollectief UnitedConsumers kun je eenvoudig besparen op je vaste lasten. Door de korting die zij geven op hun producten spaar je ongemerkt een mooi bedrag bij elkaar op je vaste lasten. Sinds 2000 biedt UnitedConsumers voordeel op zorg- en autoverzekeringen, mobiele abonnementen, brandstof en dus ook energie.

De energie die UnitedConsumers levert is standaard groen. Daarnaast stapelt je voordeel zich in drie jaar op tot € 340,00. Dat klinkt natuurlijk goed, maar hoe zit dat precies in elkaar? Wanneer je een energiecontract afsluit bij UnitedConsumers ontvang je als Direct Wonen lid:

Eénmalig de welkomstbonus van € 70,00
Jaarlijks een vast voordeel van € 30,00
Jaarlijks verbruikskorting van gemiddeld €60,00
———————————————————————
In drie jaar gemiddeld € 340,00 korting

 

+         Praxis cadeaukaart t.v.w. € 75,00!                        

Je gespaarde korting kun je heel eenvoudig online inzien. Wil je het gespaarde bedrag laten uitbetalen? Dat kan natuurlijk. UnitedConsumers maakt het bedrag naar je over, gewoon in euro’s op je rekening. De Praxis cadeaukaart van € 75,00 krijg je thuis toegestuurd nadat je levering van energie is ingegaan.

Wanneer je je aansluit bij UnitedConsumers Energie, zorgen wij ervoor dat je zonder zorgen energie krijgt in je nieuwe woning en ook begint met het sparen van de korting. Zo spaar je ongemerkt een mooi geldbedrag bij elkaar, in een periode die normaal gesproken alleen maar geld kost.

Wil je overstappen, maar heb je nog een contract?

Het is mogelijk om gebruik te maken van deze exclusieve aanbieding indien je nog een energiecontract hebt lopen. Wanneer je voor het einde van je contract overstapt, kan het echter zo zijn dat je een opzegboete krijgt van je huidige energieleverancier.
Geen zorgen, UnitedConsumers vergoedt die boete voor je. Zo kan jij in je nieuwe woning beginnen met besparen op je energiekosten. En wees gerust, UnitedConsumers hanteert zelf geen opzegboetes.
Kortom: je bent verzekerd van een betrouwbare energieleverancier en je bespaart maandelijks op je vaste lasten. Zo houd je uiteindelijk meer over om te besteden aan de echt leuke dingen in het leven, zoals het inrichten van je nieuwe huisje.

Sluit dus voor 1 september 2016 je energiecontract af via DirectWonen/UnitedConsumers en profiteer van de korting. Ontvang daar bovenop de Praxis cadeaukaart ter waarde van € 75,00. Zo heb je een fijn extraatje om uit te geven aan je nieuwe woning!