Maak van jouw keuken een waar wijnparadijs

Er komt best veel kijken bij de perfecte wijnervaring, de druiven, de wijnmakers, het klimaat, de botteling en nog honderd andere aspecten. Wijnopslag is echter een sleutelelement voor elke wijn, maar het is ook vaak een element dat over het hoofd wordt gezien. Bent u een (groot) liefhebber van wijn, dan is een wijnkoelkast onmisbaar in uw keukeninterieur. Daarnaast is het één van de populaire woontrends voor 2019!

Welke wijn het ook om gaat, de ideale bewaartemperatuur is 10 en 12 graden. Voor het bewaren en rijpen van wijn, is dit de ideale temperatuur om zich te ontwikkelen. Om je wijn blij te houden, moet de temperatuur zo constant mogelijk zijn. Bij het serveren daarentegen wil je misschien dat jouw wijnklimaatkast twee verschillende temperatuurzones heeft zodat je een deel van je wijnkoelkast kunt gebruiken om wijn te bewaren op serveertemperatuur. Tegenwoordig is het helemaal trendy om een wijnklimaatkast in te bouwen in je keuken.

Hoe graag we ook een goede fles wijn kopen en drinken zodra we thuis zijn, veel wijnen worden lekkerder als ze ouder worden. Het verouderingsproces brengt de volle smaken, aroma’s en subtiele smaken naar boven die niet zouden zijn ontstaan ​​als je deze hebt geopend zonder deze te laten rijpen. Een wijnkast werkt als een elektronisch substituut voor een wijnkelder. Hiermee kun je jouw wijn onder optimale omstandigheden bewaren door de temperatuur en vochtigheid te regelen. De wijnklimaatkasten verschillen nogal van een huishoudelijke koelkast of barkoelkast. Jouw huishoudkoelkast of barkoelkast is ontworpen om voedsel en dranken op een veel lagere temperatuur te houden, terwijl een wijnkoelkast speciaal is ontworpen om een ​​hogere temperatuur (meestal tussen 10 en 18 graden) met een hogere luchtvochtigheid te handhaven zonder dat het apparaat trilt van de motor.

De meeste wijnkoelkasten kunnen standaard 750 ml Bordeaux-flessen (standaard rode en witte wijnflessen) en Bourgondische flessen (standaard champagneflessen) bevatten. Gelukkig kun je verschillende wijnkasten in het ruime assortiment vinden. Bijvoorbeeld de wijnkoelkast inbouw is een prachtige eye-catcher. Deze ideale opslag voor je favoriete wijnen is een geheel met het design van je keuken en zorgt ervoor dat een wijn altijd binnen handbereik ligt. Als je een grote, uitgebreide wijncollectie hebt die bestaat uit verschillende soorten wijn, dan is een wijnkoelkast met meerdere zones die meerdere temperaturen kan ondersteunen ideaal voor jou.

Als het gaat om het kopen van een inbouw wijnkoeler, zul je snel merken dat je een breed scala aan opties hebt bij om uit te kiezen. De hoeveelheid functies, afwerkingen en formaten zijn ruim. Bij de Wijnkoelkast zijn ze trots op het ruime assortiment dat online beschikbaar is. Zij hebben modellen beschikbaar in vrijwel elke maat, type en afwerking, met een heleboel handige functies en verschillende opslagcapaciteiten.

Bij de aanschaf van een wijnkoelkast krijgt ieder een wijnreis naar Andalusië cadeau. De Wijnkoelkast werkt nauw samen met La Casita vakantiehuizen, specialist in een vakantie Andalusië. Kindervakanties naar Spanje waar je met het gehele gezin kan genieten van een rustige en kindvriendelijke omgeving. Luxe vakantiehuizen met WiFi en voor de kinderen internet en tv om Brandweerman Sam te kijken op tv of tablet.

 

Schermafbeelding 2018-12-04 om 09.21.31