Ben je op zoek naar een nieuwe woning en wil je je mobiele airco meeverhuizen? Van de mobiele airco wil je optimaal profiteren, dus telkens wanneer je die aanzet, bouw je een hele constructie om afvoerslang. Dit om de warmte buiten te houden.

Neem je je mobiele airco mee met de verhuizing, schaf dan direct een mobiele airco raamafdichting aan. Deze is onmisbaar voor een effectief gebruik en bevestig je eenvoudig aan de raam- of deurkozijnen in je nieuwe huis. In deze blog lees je waarom de mobiele airco raamafdichting onmisbaar is en hoe jij zorgt voor optimale verkoeling in je nieuwe appartement.

De mobiele airco raamafdichting als oplossing

Heb je thuis een mobiele airco met slang die je door het raam naar buiten plaatst? Dit is immers nodig om de warmte en het vocht af te voeren. Je bouwt een constructie van doeken en boeken om de afvoerslang heen, zodat de opening tussen het kozijn en de afvoerslang dicht is en de warmte buiten blijft. Het handige van de mobiele airco is dat je die gemakkelijk meeneemt naar een andere ruimte, maar dat betekent ook dat je opnieuw dezelfde constructie moet opbouwen. Daarom is de mobiele airco raamafdichting de juiste oplossing. Je brengt hem gemakkelijk aan op het kozijn en je hoeft niet bang te zijn dat de constructie instort. Verplaats je je vervolgens naar een andere ruimte, dan haal je de raamafdichting weer los om hem aan een andere kozijn vast te maken. Zo heb je niet langer gedoe met ingewikkelde en instabiele constructies die bij iedere beweging naar beneden vallen en kun je toch eenvoudig de warmte buiten houden.

Het kiezen van de ideale mobiele airco

Heb je de mobiele airco met raamafdichting geïnstalleerd, dan kun je ontspannen een leesboek openslaan of achter je computer duiken en aan het werk gaan. Ben je toch gevoelig voor het geluid van de mobiele airco, dan is er de optie om een stille mobiele airco in huis te halen. Hierdoor wordt je tijdens het lezen of het werk niet afgeleid en kun je toch genieten van heerlijk gekoelde temperaturen. Ook ideaal om tijdens warme zomernachten in te schakelen en rustig te kunnen slapen.

Bepaal bij de aanschaf van je mobiele airco ook wat voor koelvermogen je nodig hebt. Die bereken je door de inhoud van je kamer te meten. De eenheid van het koelvermogen van de mobiele airco is British Thermal Unit (BTU) en per kubieke meter heb je ongeveer 100 tot 135 BTU aan koelvermogen nodig. Dus afhankelijk van de inhoud van de te koelen ruimte, heb je bijvoorbeeld een mobiele airco 9000 BTU of een mobiele airco 12000 BTU nodig.

Bestel de mobiele airco raamafdichting voor een efficiënte werking

Wil jij in je nieuwe huis niet langer een geïmproviseerde raamafdichting in elkaar zetten om je mobiele airco optimaal te laten werken? Met een speciale mobiele airco raamafdichting sluit je binnen eenvoudig van buiten en zorg je voor een goed afgesloten ruimte. De mobiele airco kan effectief zijn werk doen en jij kunt heerlijk ontspannen in een gekoelde ruimte.