Gelukkig worden de dagen langzaamaan langer en komt de zon vaker door het wolkendek heen. Heb je al last van zomerkriebels? Dit is een goed moment om na te denken over de tuintrends van dit jaar. In dit artikel wil ik je kennis laten maken met geweldige trends die in het teken staan van wellness. Wellness staat voor “het streven van de mensheid naar fysiek en mentaal evenwicht”. Gezien het feit dat we momenteel moeilijke tijden doormaken, is de oorsprong van deze trend niet moeilijk te achterhalen. In dit artikel vertel ik je hoe je je eigen wellness kunt creëren. Ben je nieuwsgierig? Lees dan verder!

Geniet van je eigen jacuzzi!

Wat is er mooier dan helemaal tot rust te komen in het warme water dat borrelt in uw eigen jacuzzi? Daarom kiezen steeds meer mensen ervoor om hun eigen jacuzzi of whirlpool te kopen. Tuinen, ruime balkons of dakterrassen zijn zeker ideale keuzes om een jacuzzi of whirlpool te plaatsen. Bubbelbaden zijn er in verschillende soorten en maten. Veel mensen denken dat de prijs voor het kopen van een eigen jacuzzi of hottub hoog is, maar in feite is het niet slecht. Wil je niet teveel geld uitgeven, maar toch hoge kwaliteit in huis, dan kun je voor een jacuzzi van Fonteyn Spa’s gaan. Dit is een opblaasbaar model dat zeer gemakkelijk te onderhouden en gemakkelijk te verplaatsen is. Daarnaast kun je natuurlijk ook terecht in de traditionele buitenjacuzzi.

66

Ben je nieuwsgierig naar alle mogelijkheden, of wil je deskundig advies? Klik hier voor meer informatie!

Ontspan jezelf in de sauna

Een andere manier om gezondheid in huis te brengen, is door een sauna te installeren. Zoals we allemaal weten, heeft naar de sauna gaan veel voordelen, maar voor uw gemak heb ik er enkele voor u op een rijtje gezet:

  • Een bezoek aan de sauna zorgt ervoor dat je porien open gaan waardoor afvalstoffen je lichaam kunnen verlaten
  • Het helpt tegen spier- en gewrichtspijn. Daarnaast heeft een sauna ook een stress verlichtende werking
  • Door regelmatig naar de sauna te gaan zal je weerstand verbeteren en zul je dus minder snel ziek worden.

 

Als je wil weten wat voor soort sauna het beste bij jou past dan kun je het beste een specialist inschakelen die jou over alle mogelijkheden kan vertellen.

 

Helemaal ideaal bij een eigen sauna of jacuzzi is een fijne overkapping zodat je altijd droog zit!