Kunstgras is dé tuintrend van de zomer van 2021. Niet zo verwonderlijk is het dat kunstgras dé tuintrend is van deze zomer, als je de voordelen allemaal bij elkaar optelt. Kunstgrasspecialist Top Kunstgras zet ze graag even voor u op een rij. Want hoe fijn is het niet om nooit meer te hoeven maaien? Of nooit meer te hoeven bemesten, te verticuteren of te besproeien? Of om weer eens een kuil van de hond te moeten inzaaien of de kale plek onder schommel te moeten repareren en maar hopen dat het weer niet te koud, te nat of te droog is, zodat er weer gras groeit? Of om wéér mos uit te moeten steken of ongewild onkruid verwijderen? Met kunstgras bent u in één klap van dit alles verlost. Zonder inspanning en met slechts wat licht onderhoud, heeft u het hele jaar door plezier van een fris groen grastapijt. In de siertuin, het speelgazon, op het dakterras of op het balkon. 

Wilt u in de zomer genieten van een zwembad of het hele jaar door van een jacuzzi? Ze kunnen gewoon op het kunstgras geplaatst worden. Modder, zand en grassprieten in het water, daar heeft u allemaal geen last meer van. En groene vlekken of kinderen met zanderige kleren behoren ook tot het verleden. U ziet, met slechts wat licht onderhoud kan uw gras inderdaad groener zijn dan bij de buren!

Omdat de grassprieten in lengte en kleur variëren en er mosdraad aan toegevoegd wordt, krijgt het kunstgras een mooie, natuurlijke uitstraling. De kunstgrassen van Top Kunstgras, hoogwaardig van kwaliteit, zijn daardoor haast niet meer van echt gras te onderscheiden. Het kunstgras heeft een zachte onderlaag, waardoor erop lopen, liggen of spelen heerlijk is. Bovendien zijn er geen zware metalen in verwerkt, waardoor het absoluut veilig is voor kinderen en huisdieren. 

Top Kunstgras is ISO 9100 gecertificeerd, wat betekent dat het kunstgras op een verantwoorde manier is geproduceerd. Het gehele assortiment kunstgras wordt in Nederland speciaal voor Top Kunstgras geproduceerd en voldoet aan de strengste kwaliteitseisen. Op alle kunstgrassoorten krijgt u 15 jaar garantie op verkleuring, de zogenaamde UV-garantie, op scheuren en op buitensporige slijtage.

Top Kunstgras voert een ruim assortiment aan soorten kunstgrassen, van robuust tot hoogwaardig, passend bij ieders budget en wensen aangezien er een zeer scherpe prijs-kwaliteitverhouding gehanteerd wordt. Samen met onze specialisten kijken we naar de plek waar u het kunstgras wilt gaan leggen en hoe het gebruikt zal worden. Een siergazon heeft nu eenmaal andere eisen dan een sportveld of een terras. En een voordelige kunstgrassoort heeft ook al een robuuste kwaliteit. Op onze website kunt u alvast een kijkje nemen, daar staan de verschillende kunstgrassoorten met hun kwaliteitskenmerken en specifieke eigenschappen vermeld. U kunt zelf het kunstgras leggen, maar Top Kunstgras kan dit ook voor u verzorgen. 

U kunt uw kunstgras heel gemakkelijk via de webshop bestellen. Als u kiest voor het online kunstgras kopen, kunt u vervolgens binnen enkele dagen uw kunstgras in huis ontvangen. Daarnaast ontvangt u uitgebreide leginstructies en is er zelfs een leginstructie video beschikbaar. Op deze manier wordt het kinderlijk eenvoudig om uw gras te vervangen voor een groene oase van kunstgras.

Vanzelfsprekend bent u ook van harte welkom bij Top Kunstgras om een kijkje te komen nemen in Haelen. Ontvangt u liever een proefpakket of maakt u liever een inmeetafspraak? Laat het ons weten. Samen zorgen we ervoor dat u voor een lange periode de nadruk kunt leggen op heerlijk buiten genieten!