En dan gaat de verbouwing eindelijk van start. Er wordt hard geklust en langzaam, maar zeker zie je het einde in zicht komen. Tijdens het werken door moet het één en ander opgeruimd worden en ook nadat het project af is, moet er worden schoongemaakt. Om dit zo snel en efficiënt mogelijk te kunnen doen, kunnen enkele tools heel goed van pas komen. Wil jij hier meer over weten? Dan kun je hier in dit artikel meer over lezen!

Een aanhanger

Tijdens een groot project zal er heel veel puin en rommel liggen dat opgeruimd moet worden. Een aanhanger huren kan dan er goed van pas komen. Stenen, afval en andere zaken kunnen dan vanaf het huis naar een stortplaats gebracht worden. Uiteraard kan een aanhanger ook voor andere doeleinden gebruikt worden. Zo kun je er tijdens een verbouwing ook gebruik van maken voor het vervoeren van grind, zand, grond, hout, dakpannen en veel meer. Wist je dat er twee soorten aanhangers zijn? Er kan namelijk een keuze gemaakt worden tussen een aanhanger met- en zonder huif. Het verschil tussen deze aanhangers, is dat een aanhanger met huif afgesloten kan worden. Deze tool kun je makkelijk huren, alleen is het goed om er rekening mee te houden dat de huurprijs van de dag- en weektarieven afhangt. 

Een tapijtreiniger

Nadat al het puin en vuil opgeruimd is, is het tijd om de woning schoon te maken. Het is raadzaam om het huis van top tot teen na te gaan om ervoor te zorgen dat het er spik en span uitziet. Tijdens het schoonmaken, is het raadzaam alle oppervlaktes mee te nemen. Heb je één of meerdere vloerkleden in huis? Zijn ze vies geworden tijdens de verbouwing? Of zijn de gewoon toe aan een opknapbeurt? Dan kun je het weer een nieuwe uitstraling geven door een tapijtreiniger te gebruiken. Deze machine kun je huren bij Boels. Op het moment dat je een tapijtreiniger gaat huren, heb je een geldig legitimatiebewijs nodig. Heb je andere machines of tools nodig? Dan kun je deze ook huren. Voor meer informatie over machines en handige tools kun je een kijkje nemen op de website of je kunt een filiaal bezoeken. 

 

Samenvattend, tijdens en na een verbouwing moet er opgeruimd en schoongemaakt worden. Om dit zo makkelijk en efficiënt mogelijk te doen, kunnen een aanhanger en tapijtreiniger erg goed van pas komen.