Een goede relatie met klanten is erg waardevol. Te vaak wordt helaas misbruik gemaakt van het vertrouwen van ondernemers en blijven facturen liggen die onbetaald zijn, omdat men zich er geen raad meer mee weet. Wellicht is er een mogelijkheid dat je een factuur wil afschrijven, omdat het dan niet de klantrelatie verslechterd. En dat is zonde! In dit artikel lees je alles wat je moet weten over het incasseren van facturen. 

kjkjkj

#1. Niet afschrijven

Allereerst is het goed om te weten dat je als ondernemer niet zomaar facturen moet afschrijven. Het is logisch dat je graag het contact met de klant niet wil verslechteren, maar om dit zelf op te lossen is natuurlijk lastig. Bij Debtt.com gaan zij aan de slag voor jou om zakelijke facturen te incasseren. Door hun unieke werkwijze, Incasso 2.0, maken zij gebruik van de nieuwste technologieën om in contact te komen met de klanten. Hierdoor wordt er op een unieke en goede manier contact gelegd, zonder dat jij het zelf hoeft te doen. 

 

#2. Werkwijze

Bij Debtt.com behandelen zij dossiers op een proactieve en resultaatgerichte manier. Zij begrijpen namelijk dat je op de hoogte gehouden wil worden van de zaak en daarom is er één aanspreekpunt. Snelheid, daadkracht en open communicatie staan centraal in de werkwijze en daarnaast wordt je dossier binnen 2 uur al in behandeling genomen waarbij het eerste contact met de klant al wordt gelegd. 
khhkkk

#3. Diensten

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je niet alleen geholpen wil worden bij het incasseren van facturen, maar bij meer dan dat. Bij Debtt.com is dat mogelijk. Je kunt hiervoor namelijk niet alleen terecht voor incasso, maar ook voor debiteurenbeheer, aanmaning en juridische begeleiding. Hierbij kun je denken aan het versturen van herinneringen en aanmaningen, maar ook juridische begeleiding wanneer het na alle fases (incasso) er nog steeds geen oplossing is gekomen. Op dat moment zal Debtt.com het dossier via de rechtbank laten verlopen. Tijdens de incasso 2.0 methode wordt eerst uitvoerig inhoudelijk gekeken naar de verhaalsmogelijkheden. Eén van de juristen kijkt hierbij goed naar de zaak, voordat de stap naar de rechtbank wordt genomen. Hier ontvang je dan een advies op maat voor.

 

Wil jij hulp bij het optimaliseren van je creditmanagement en bij het zorgen van een betere cashflow? Schakel Debtt.com in voor deze diensten, zodat jij hier geen omkijken meer naar hebt.