Droom jij van een telefoonhoesje die jouw telefoon beschermt en daarnaast ook nog eens een geweldige uitstraling heeft? Kies dan voor een telefoonhoesje met een foto. Het telefoonhoesje maakt draadloos opladen van jouw iPhone nog steeds mogelijk. In een aantal simpele stappen ontwerp jij binnen no-time een uniek hoesje voor jouw telefoon. 

 

De stappen 

Een telefoonhoesje ontwerpen is nog nooit zo makkelijk geweest. Het is belangrijk dat je weet welk toestel je hebt, zodat het hoesje perfect om je telefoon past en daarnaast ook functioneel blijft. Vervolgens kies jij een type hoesje geheel naar eigen wens. Daarna kies jij een leuke foto om te uploaden; bepaal het geheel zelf en wees uniek. Als laatste stap krijg jij het gloednieuwe gepersonaliseerde iPhone of iPad hoesje thuisbezorgd. 

 

Type hoesjes

De hoesjes voor de iPhone zijn beschikbaar in een aantal verschillende types. De hard-, soft- en toughcase beschermt de achterkant van de telefoon. Het portemonnee hoesje voor de iPhone beschermt jouw gehele telefoon en het hoesje wordt volledig bedrukt met de door jou gekozen foto. Het tough hoesje bestaat uit twee lagen: silicone en gepolijst plastic. Het hoesje heeft een mediumgewicht en wordt rondom bedrukt met high-res print. Een hardcase hoesje heeft een open boven- en onderkant, zodat de knoppen toegankelijk blijven. Het hoesje is licht in gewicht en gemaakt van hard materiaal. Een softcase hoesje beschermt de telefoon rondom, inclusief de knoppen. Het hoesje is licht in gewicht, heeft een matte finish en is slijtvast, krasbestendig en schokabsorberend. 

 

Uniek cadeau 

Iemand in jouw omgeving binnenkort jarig en op zoek naar een origineel cadeau? Maak kennis met een uniek iPhone hoesje maken. Een fotocadeau is altijd uniek, maar aan een fotoboek bijvoorbeeld wordt weinig aandacht besteed. Bijna iedereen heeft haar telefoon altijd op zak. Op deze manier wordt er veel gebruik gemaakt van het cadeau. Kies die toffe foto van het leukste feestje of die mooie vakantiefoto; de keuze is aan jou!

 

Het hoesje 

Het hoesje biedt bescherming aan jouw iPhone. Aangezien veel iPhones tegenwoordig worden gemaakt van glas, is een hoesje voor jouw iPhone geen overbodige luxe. Daarnaast geeft het hoesje een mooie uitstraling aan jouw telefoon. De telefoons van Apple lijken veel op elkaar; het hoesje kan zorgen voor een unieke uitstraling. De hoesje van de telefoons hebben vaak veel dezelfde patronen of kleuren. Het hoesje kan zorgen voor een unieke uitstraling. Je herkent jouw eigen telefoon meteen tussen de overige mobieltjes. Wacht niet te lang en bekijk de mogelijkheden online.