Direct Wonen staat altijd klaar om jou te helpen bij het vinden van een huis. Uit ervaring weten we dat tijdens de zomermaanden er nog meer vraag is naar een huurwoning. Daarom hebben wij een aantal tips voor je, zodat jij slim kan zoeken en daarmee snel kan vinden. Oftewel zo snel mogelijk je nieuwe paleisje in!

Praktische tips

  1. Ga naar de woonlastenchecker en bereken of een woning bij jou past.
  2. Als een woning past bij wat je zoekt, reageer dan direct. Anders ben je misschien al te laat en is de woning verhuurd. En dat zonde zijn, toch?!
  3. Zoek niet alleen in de plaats waar je wilt wonen, maar ook in de omgeving ervan. Aanpassen van je zoekopdracht kan snel en simpel aan de linkerkant van de zoekmachine met de optie ‘In omgeving zoeken’. Dan heb je meer keus en worden je kansen groter.
  4. Vul je profiel serieus en zo volledig mogelijk in, dus met een representatieve foto. Dan maak je een goede eerste indruk. En maak je profiel nog completer met Smart-account. Dan kun je direct de benodigde documenten klaarzetten en jouw reactie staat bovenaan. De verhuurder ziet in een oogopslag dat jij de perfecte huurder bent.
  5. Stel e-mailalerts in via het tabblad ‘Alerts’ op je profielpagina bij Direct Wonen. Zo brengen we je via de mail direct op de hoogte van een nieuwe woningen die passen bij jou.
  6. Wees flexibiel voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging. Als jij niet kunt, maar iemand anders wel, dan kan de aanbieder kiezen voor die andere huurder. En dat willen we niet!
  7. Zoveel vragen en weinig antwoorden? Wij begrijpen dat en zitten daarom iedere woensdag live voor je klaar tussen 11.00 – 12.00 op www.facebook.com/directwonen om al je vragen te beantwoorden over de huurmarkt.

Vergeet je niet je aan te melden voor de actie? Dan kun je kans maken op maar liefst 1000 euro! Hoe lekker zou dat zijn? Ga naar de actiepagina:
https://directwonen.nl/promoties/verhuisweken

Veel succes met het vinden van jouw nieuwe woning!