Door een sauna te kopen hoeft u niet meer de deur uit om van een heerlijke sauna-sessie te genieten. In plaats daarvan haalt u de ultieme ontspanning van een resort in huis. Zo wordt het nog eenvoudiger om bij te komen van een drukke dag. Doordat u dit met een sauna van Rhodos Wellness in uw eigen huis kunt doen komt u nog meer tot rust. Zo kunt u eenvoudig de juiste sfeer creëren die bij u past, zonder dat u rekening hoeft te houden met anderen. Hierdoor bent u verzekerd dat u zich maximaal kunt ontspannen tijdens iedere sauna-sessie.

 

Volledig maatwerk of een standaard oplossing

Bij Rhodos Wellness kunt u een standaard model sauna kopen of deze geheel op maat laten maken. Wilt u een standaard model, dan heeft u keuze uit verscheidene sauna’s voor binnen en buiten in verschillende maten. Deze worden compleet bij u thuis geleverd en door monteurs opgebouwd. Heeft u liever een sauna op maat, dan kunt u hiervoor terecht bij één van onze specialisten. Zo wordt samen met u gekeken naar de mogelijkheden voor een sauna in de ruimte waar u deze wilt. Hierdoor bent u verzekerd van een perfecte sauna die niet alleen past, maar ook stijlvol is.

 

Keuze uit de mooiste houtsoorten

Bij het maken van een sauna is het belangrijk de juiste soort hout te gebruiken. Hierbij is niet alleen het uiterlijk van belang, maar vooral de andere eigenschappen van het hout. Zo is het belangrijk dat deze niet uitzet bij warmte en weer krimpt bij lage temperaturen, niet krom gaat staan door vochtigheid en ook geen nare geuren verspreidt. Om u te verzekeren dat u een sauna van hoge kwaliteit kunt kopen, worden voor iedere sauna de beste houtsoorten gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan Espen, Red Cedar en Abachi hout, waarmee u verzekerd bent van een mooie en duurzame sauna.