Krijg informatie over nieuw beschikbare woningen drie dagen eerder

Om de woning te krijgen die je wilt, zijn drie dingen belangrijk: snel handelen, snel handelen en snel handelen. Direct Wonen helpt je daarmee met een Smart-account. Daarmee krijg je informatie over alle woningen die nieuw beschikbaar zijn drie dagen eerder dan alle andere woningzoekers!

Geef een bezichtiging prioriteit numero uno

Kun je een bezichtiging plannen? Grijp die mogelijkheid met beide handen aan. Stel je zo flexibel mogelijk op, want zo’n kans heeft topprioriteit. En blijf bereikbaar voor een bezichting. Bij jouw woningjacht is snel schakelen enorm belangrijk. Zorg dus voor optimale bereikbaarheid. En reageer direct op telefoontjes of e-mails van de makelaar.

Zet alle benodigde documenten online klaar

Een Smart-account bij Direct Wonen heeft nog een tweede voordeel: alle documenten die je nodig hebt om met de verhuurder tot zaken te komen, zet je er online klaar. Zo geef je direct zekerheid dat jij de perfecte huurder bent. Denk daarbij aan documenten als:

  • ID
  • recente salarisspecificaties
  • werkcontract
  • werkgeversverklaring
  • kopie bankpas
  • kopie polis WA-verzekering

Makelaars zoeken joú

Het kan ook de andere kant op in jouw voordeel werken, zo’n Smart-account. Verhuurmakelaars gaan namelijk ook zelf op zoek naar goede huurders voor hun woningen. Als je al je benodigde documenten op je Smart-account plaatst, zou het kunnen dat binnen een dag jouw nieuwe woning jou gevonden heeft. Je kunt ook gratis een oproep plaatsen.

Spreid je kansen, want kiezen is leuk

Wie zegt dat je per keer maar op één huurwoning tegelijk mag reageren? Jezelf beperken door op één paard te wedden is geen goed idee en bovendien absoluut niet nodig. Integendeel: we raden je aan op zoveel mogelijk woningen te reageren. Straks mag je nog kiezen. Hoe vet is dát?

Vraag tips aan anderen

Zijn er mensen in je omgeving kort geleden verhuisd naar een andere huurwoning? Vraag ze of ze tips hebben hoe zij dat hebben aangepakt. Of gebruik hiervoor online community’s waar jij actief bent. En schakel ze ook in om voor jou te zoeken en te vinden.

Over Direct Wonen

Direct Wonen is een online huurplatform, waar jezelf jouw ultieme huurwoning kunt vinden.

Mede door het gebrek aan transparantie hebben huurders geen enkel idee waar ze aan toe zijn. Veel mensen vinden het daardoor ingewikkeld om op zoek te gaan naar een woning. Daarom hebben wij ervoor gezorgd dat je nu een stuk eenvoudiger alles zelf kunt regelen. We zorgen ervoor dat je rechtstreeks kunt communiceren met aanbieders. En door een gedetailleerd profiel mee te sturen, zien aanbieders meteen of je geschikt bent voor de woning, waardoor ze direct kunnen beslissen. Slim zoeken, snel vinden!