De kortere donkere dagen en dalende temperaturen zorgen ervoor dat we lekker knus naar binnen gaan en willen genieten van een gezellig huis.

Welke woonstijl is jouw favoriet deze winter?

Cosy Cabin

Door de warme kleuren en comfortabele meubels is deze sfeer er eentje waar familie en samenzijn centraal staat. Door verschillende zitmeubels is er voor alle gezinsleden plek om te ontspannen, waarna iedereen ‘s avonds aanschuift aan de grote eettafel of neerploft op de XL-familiebank. Gastvrijheid en een huiselijke sfeer staan hoog in het vaandel bij deze stijl. Met een palet van grijstinten, naturel hout en zwarte accenten is de basis rustig, warmte voeg je toe met accessoires in roze/rood tinten. En denk eens aan een wand met structuur behang in een sprekende kleur voor een extra aaibaar effect.

Schermafbeelding 2017-11-02 om 11.36.24

Artist Home

Woon als een kunstenaar. Een stijl die een artistiek, eigenwijs en fascinerend karakter weerspiegelt. Schrijf je eigen woonverhaal met boeken, meubels en accessoires die door de jaren heen bij elkaar verzameld zijn. Creatief en avontuurlijk wonen is hier centraal. Stoer (cognackleurig) leer, vintage invloeden en designstukken maken je huis bijzonder en speels. Met zwarte lijnen in zowel de meubels, de verlichting én de accessoires, maar ook door de symmetrie van de indeling. Het kleurenpalet bestaat voornamelijk uit zwart en wit, met een uitschieter naar vintage bruin en zonnig okergeel. Een atelier gevoel in eigen huis.

Schermafbeelding 2017-11-02 om 11.37.58

City Loft

Bij deze stijl staan luxe en een internationale uitstraling centraal. Ga voor een groots en meeslepend leven met fluweel, messing en rookglas, waarbij rijke accentkleuren als diepblauw, mosterdgeel en roestbruin de boventoon voeren. Maar pas op, overdrijf het niet. Wissel de glamour af met een stads kleurenpalet van grijstinten en meubels waarbij less echt more is. Liever één opvallend stuk waar alle aandacht op gevestigd wordt dan een ruimte vol blikvangers.

Schermafbeelding 2017-11-02 om 11.39.09

 

Green House

Hout, riet en andere natuurschatten vormen samen de basis voor deze stijl. Omring je met groen en laat je interieur leven. De kunst zit ‘m in het mixen van natuurlijke materialen als bamboe, hout en linnen met verschillende soorten planten. In de lucht, op tafel of op de grond: vers groen gaat hier als rode draad door het interieur. Kies op de wand voor lichte tinten als luchtblauw of zacht greige en laat de planten nog meer spreken. Vergeet het natuurthema niet door te voeren in de accessoires: in de vorm van kussens of behang met bladmotieven bijvoorbeeld.

karwei-woonstijl-green-house