De laatste tijd kriebelt het bij jou toch wel heel erg om de woonkamer een transformatie te geven. Jouw woonkamer ziet er al enige tijd hetzelfde uit. Toch kun je niet echt kiezen wat je allemaal wilt kopen omdat er zoveel opties zijn. Geen zorgen, want dit blog zal jou helpen om van jouw keuzestress af te komen en jou wat inspiratie te geven om de beste tv meubels uit te kiezen!

De kleur

Allereerst is het belangrijk om de kleur van het interieur van jouw nieuwe woonkamer te bepalen.  Een zwarte tv meubel zal het vaak wel goed doen, net zoals een witte. Wil je misschien toch iets meer kleur toevoegen aan jouw kamer? Dan is het misschien ook leuk om een bepaalde set aan kleuren uit te kiezen en ervoor te zorgen dat je een meubel vindt met een van die kleuren. Als je wilt dat jouw meubel de eyecatcher wordt van de ruimte, kan je het meubel ook een hele andere kleur geven dan de andere meubels. Het is daarbij ook leuk om een aantal spullen op het meubel neer te zetten met dezelfde kleur. Denk daarbij aan plantjes met potjes die dezelfde kleur hebben als het meubel!

De televisie

Natuurlijk is het ook belangrijk om na te denken wat je met jouw tv gaat doen en of deze bij het meubel past. Je kan er namelijk voor kiezen om jouw tv op het meubel te laten staan. Zorg er dan wel voor dat je een tafel kiest die allereerst groot genoeg is voor jouw tv. Daarnaast moet het meubel jouw tv ook kunnen dragen. Heb jij jouw keuze gemaakt voor een meubel, maar is de tv te zwaar of te groot voor het meubel? Dan is het een optie om te kijken of je de poten van jouw televisie kunt verwijderen en het scherm tegen de muur te zetten. Gaat dat niet lukken bij jouw tv?  Misschien kun jij er dan ook over nadenken om een andere tv te nemen.

Je hebt nu een hoop inspiratie op kunnen doen voor jouw woonkamer. Denk allereerst goed na over de kleuren die jij in jouw woonkamer terug wilt laten komen. Zorg er daarnaast ook voor dat jouw televisie en meubel goed met elkaar samengaan. Natuurlijk zijn er nog veel meer tv-kasten die jouw woonkamer de verandering geeft die het nodig heeft. Neem daarom vooral een kijkje op de site van tv-kast voor meer inspiratie!