Witte muren: de vloek van veel huurders.  En terwijl verf een van de snelste en goedkoopste manieren is om de uitstraling en het gevoel van elke ruimte direct te veranderen, is het niet altijd mogelijk. Of je nu de muren niet kunt schilderen of niet opnieuw wilt schilderen zijn er verschillende mogelijkheden om toch je muren op te vrolijken.  In plaats van verven kun je ook denken om de muren te behangen of het gebruik van plakpapier. Je vrolijkt zo de muren op zonder een verfkwast toe te voegen!

papier

Er zijn verschillende designs op het gebied van plakpapier. Hou er rekening mee dat deze papieren kostbaar kunnen zijn wanneer ze in een gehele kamer worden geïnstalleerd. Overweeg het gebruik van slechts een of twee rollen voor een functie muur of kamer accent (zoals hierboven getoond).

papier 666

Net als met kleding, blijven de ontwerpen maar komen in de behangwereld. Tapijten aan de wand is al eeuwen een dingetje. Met Siroc kun je de illusie van een wandtapijt met behang creëren. De Afrikaanse print geeft een toffe Boho-stijl en zijn oogstrelend.

 papier 44Het behang met de camera’s zijn in 5 verschillende versies verkrijgbaar, de zwart-witte, de wit-zwarte, zwart-goud, blauw-brons en de wit-brons. Ook het behang met de polaroid’s is verkrijgbaar in 5 verschillende versies, zwart-wit met een lichtgrijze achtergrond, zwart-wit met donkergrijze achtergrond en roze tape, sepia en tweemaal in kleur, met roze en off-white achtergrond. Genoeg keuze dus om de kamer om te toveren tot een fotoparadijs.papier 555