Hoe vind je voor een dierbaar persoon een origineel cadeau? Iets wat ze jarenlang zal bewaren en een dierbare herinnering bij haar naar boven brengt? Je wilt voor je lieve vriendin op haar verjaardag of op een belangrijke dag natuurlijk niet zomaar iets kopen. Dus wat is het ultieme cadeau?

Een origineel en persoonlijk cadeau

Een heel mooi idee als cadeau is een persoonlijk sieraad met een naam, symbool of een tekst. Persoonlijker dan dat kun je het bijna niet krijgen! En omdat jij je vriendin zo goed kent, weet je vaak precies wat voor haar waardevol is. Laat bijvoorbeeld een armband graveren zodat ze regelmatig herinnerd wordt aan dat bijzondere moment en aan jullie bijzondere relatie! 

Natuurlijk weet jij het beste wat jouw vriendin draagt en wat haar stijl is. En als je twijfelt: ga samen eens shoppen en gooi een balletje op als je bij de juwelier staat. Zeker weten dat je een idee krijgt van wat ze echt mooi vindt. Gaat ze voor goud of liever voor zilver? Houdt ze van fijne armbanden of is een stoerdere armband meer haar stijl? Bij Finaste Sieraden kunnen ze je helpen aan alle soorten en maten armbanden. Het sieraad van jouw keuze krijgt dan een mooie inscriptie en jij mag zelf de tekst bepalen! 

Wat kun je graveren  op de armband?

Het kiezen van een tekst op de armband is natuurlijk heel belangrijk. Er zijn enorm veel mogelijkheden. Hier volgen een paar voorbeelden  ter inspiratie: 

* een letter of jullie initialen. De eerste letter van haar naam, samen met jouw naam. Verbonden samen op 1 sieraad. Een prachtige manier om aan te geven hoe belangrijk ze voor je is! 

* een datum. De datum van jullie eerste ontmoeting of de trouwdatum. Misschien de datum van een bijzondere gebeurtenis in jullie relatie of vriendschap. Alles is mogelijk, en zij zal precies weten waarom die dag zo belangrijk is voor jullie. 

 

* een hele naam of beide namen. De hele naam op de armband is natuurlijk een geweldig symbool van jullie verbinding. Zij draagt de naam om haar pols en zal elke keer herinnerd worden aan jullie sterke band.

* een woord met een bijzondere betekenis. Misschien wil je haar wat meegeven ter inspiratie of wil je een mooi woord geven wat bij haar past. Iets wat je haar toewenst of een  woord waarvan je weet dat zij er een bijzondere waarde aan hecht. Liefde, vrede, een plaatsnaam, alles kan. 

* een symbool. Soms zegt een afbeelding meer dan 1000 woorden. Een symbool voor jullie band in de vorm van een symbool gegraveerd in de armband zal haar direct laten weten wat je bedoelt. 

Een armband met een speciale boodschap gegraveerd voor een speciaal en dierbaar iemand. Zo laat je zien hoeveel je om iemand geeft en  geef je zoveel meer dan alleen een sieraad. Het is een herinnering voor het leven. Het is een plezier om te geven en een schitterend cadeau om te ontvangen!