De letterbak: een multifunctioneel item in jouw nieuwe studio, appartement of kamer.

Een leuke interieur tip, maak kennis met de letterbak! Je kunt de letterbak op een kast zetten of op je bureau en natuurlijk kan je hem monteren aan de wand.
Wellicht heb jij al een aantal reizen gemaakt en heb je verschillende aandenken meegenomen, deze wil jij natuurlijk goed bewaren. Al die mooie herinneringen wil je toch niet opbergen in een kast of in een donker hoekje, jij hebt nu de oplossing gevonden. Een mooie en stoere aanvulling en die vooral voldoende ruimte biedt in jouw interieur om al die mooie herinneringen in te bewaren.

1419883259_Interieur uit Residence

Een letterbak is een houten bak met verschillende vakken, die je eenvoudig aan de muur kunt hangen in je nieuwe huis. De letterbak is eigenlijk een kleine tentoonstelling op zich, je kunt bijvoorbeeld souvenirs, beeldjes, foto’s, kaarsen of mooie schelpen in de diverse vakken plaatsen. Doordat de letterbak bestaat uit vakken van verschillende maten, kun je zowel grote als kleine spullen een plekje geven. Je kunt elk vak gebruiken voor een eigen herinnering of opbergplek, de verhouding tussen de diverse vakken is vaak erg mooi. Het leuke van zo’n letterbak in huis is dat je de inhoud elke keer weer kunt wisselen.

Je kunt kiezen voor verschillende letterbakken, een stoere steigerhouten letterbak, een grenen letterbak of bijvoorbeeld een witte letterbak.1419883259_Interieur uit ResidenceWanneer je een liefhebber bent van brocante kun je ook kiezen voor zo’n ouderwetse letterbak met van die kleine vakjes. Deze bakken werden in de jaren zestig en zeventig vooral gebruikt om kleine porseleinen beeldjes uit te stallen.

In jouw nieuwe huis kan je al je souvenirs, beeldjes, foto’s, kaarsen, schelpen of mooie  herinneringen tentoonstellen in zo’n stoere letterbak! Start nu je zoektocht naar jouw studio, appartement of kamer.