Hoe we onze huizen en werkplekken verlichten, heeft een grote impact op hoe we ons voelen. Daarnaast heeft het ook nog een aanzienlijk milieueffect. Het type lampen, de armaturen, de elektriciteit die we gebruiken en het gedrag dat we hebben omtrent duurzaamheid, kunnen allemaal leiden tot een groenere, duurzame samenleving.
Een traditionele gloeilamp zet slechts 5% tot 10% van de energie die hij verbruikt, om in licht; de rest van de energie komt vrij als warmte en heeft dus een grote impact op het milieu.

Op energie kan je flink besparen door je huis efficiënt te verlichten. Momenteel zijn LED lampen de duurzaamste vorm van verlichting. LED lampen, light emitting diodes, zijn lampen die heel weinig energie verbruiken en erg lang meegaan. Ze zijn iets duurder dan spaarlampen, maar verbruiken veel minder energie en gaan langer mee. De duurdere aanschafprijs heb je dus zo terugverdiend. Bij Euroledshop ontvangt u ook nog eens kwalitatief goede LED verlichting.

LED verlichting is de toekomst en je kan er je huis en tuin ook nog eens sfeervol mee verlichten. Bij LED denken veel mensen aan koel en ongezellig licht, maar dit is tegenwoordig zeker niet meer het geval. LED verlichting is momenteel te verkrijgen in allerlei soorten kleuren. Zo creëer je in elke ruimte in huis de gewenste sfeer.

Naast gebruik in huis kan LED óók goed gebruikt worden in de tuin of je veranda. Let er dan wel op dat de verlichting waterbestendig is. Zo kan je bomen in de tuin belichten met LED grondspots of een gezellige zitplek creëren met veranda verlichting LED.