Inbouwspots zijn niet alleen super functioneel, ze staan ook nog eens prachtig in elke ruimte. Het is makkelijk om de kracht van spots te onderschatten, aangezien alle spots op elkaar zouden lijken. Toch zal het je verbazen welke effecten spots op je woning kunnen hebben en wat voor sfeer je ermee kunt creëren. We geven je graag wat inspiratie, zodat jij zo snel mogelijk spots laat inbouwen in jouw huis!

 

In de woonkamer

Inbouwspotjes in de woonkamer geven een luxe gevoel. Met een knop kun je al het licht in de kamer reguleren en als je slim bent zelfs dimmen. Zo kun je zelf de hoeveelheid licht controleren in deze ruimte. Daarnaast kun je natuurlijk nog altijd bijzondere sfeerlampen aan het lichtplan van je woonkamer toevoegen, om een bepaalde ambiance te creëren. bbb

 

In de badkamer

Spots kunnen ontzettend chic staan in de badkamer. Naast dat ze een lust voor het oog zijn, zijn ze ook bijzonder functioneel. Waterdichte spots kunnen namelijk best tegen een stootje en houden vocht buiten. Je kunt ze makkelijk boven een doucheruimte of cabine hangen, zonder dat ze zullen beschadigen. Zo kun je heerlijk genieten van een lekker bad met gedimd licht of juist fel licht terwijl je je tandenpoetst. 

 

In de tuin

Aangezien veel ledspots waterdicht en stofvrij zijn, kun je deze geweldig in de tuin installeren. Wat dacht je van een prachtige spot op die ene mooie boom in je tuin waardoor deze prachtig uitgelicht wordt? Of spotjes langs je oprit of om het looppad naar je voordeur te markeren? Je kunt spotjes in de tuin op ontzettend veel manieren inzetten. Kijk bijvoorbeeld ook eens op Pinterest en laat jezelf inspireren om nóg meer creatieve ideeën op te doen. 

 

Vloerspots

Als je aan lichtspots denkt, denk je waarschijnlijk snel aan spots in het plafond. Maar wat dacht je van spots in de vloer? Deze variant is ontzettend origineel, want dit zie je niet zo vaak. Heb je wel eens nagedacht over vloerspots in bijvoorbeeld de woonkamer, keuken of badkamer? Dit kan een ontzettend andere dimensie geven aan de ruimte, waardoor je speciale objecten kunt uitlichten. Zorg wel dat de spots ergens op gericht zijn, zoals een muur of object, anders gaat de lichtstroom verloren.

 

Inbouwspots zijn razend functioneel en kunnen en kunnen een zeer klassieke sfeer toevoegen aan elke ruimte. Met wat extra sfeerlampen hier en daar maak je van jouw huis een heerlijke plek.