Een smerige stank vult ‘s nachts je woning. Je wordt wakker, gaat kijken en je ziet dat je toilet nagenoeg aan het overstromen is! Heeft iemand iets doorgespoeld wat niet mocht? Is het een rioolbreuk? Je grijpt direct naar je telefoon en je belt met een lokale rioolexpert. Die kan namelijk snel ter plekke zijn en dat is wel zo prettig bij spoed! Maar wat kun je nog meer van een rioolspecialist verwachten?

 

Hulp bij ‘gewone’ verstopping in keuken of badkamer

Even het vet uit de frietpan legen in de gootsteen? Verstopping! Continu haren en zeepresten in het doucheputje? Verstopping! Je dakgoot loopt over van het water? Verstopping! Zomaar wat voorbeelden en al bijna net zo erg als een rioolbreuk bij een toilet. Komt de vakman eraan, dan gaat die gelijk aan de slag met een veer, frees of hogedrukreiniger. Klaar binnen een uur! Tenminste, als er niets vervelenders met je riolering aan de hand is…

 

Hulp bij kapotte leidingen

Voor wie het nog niet wist: chemicaliën voor het ontstoppen of reinigen van het sanitair doen je leidingen meer kwaad dan goed. Het materiaal slijt steeds verder weg tot er ergens een breuk ontstaat. Het gevolg? Voortdurend verstoppingen in keuken of badkamer en uit de leiding lekken resten die de bodem verontreinigen. Laat je de expert komen? Dan spoort hij de breuk op met een rioolcamera en je krijgt een passende offerte aangeboden. Geen addertjes onder het gras: wel degelijk werk voor een eerlijke prijs!

 

Hulp bij wortelgroei in leidingen

Nog steeds leidingen van gres in of onder je woning of bedrijf? Die zijn erg gevoelig voor scheuren of breuken. En wat als er door openingen in de leidingen ook nog boomwortels groeien? Die houden alle af te voeren resten tegen! Het resultaat laat zich raden: je trekt door en het water in de wc borrelt omhoog. Of je wast de vaat af en het afvalwater loopt niet meer weg. Bel je meteen een expert, dan spoort hij de oorzaak van het probleem op. Wortels uitfrezen, leidingen dichten en klaar! Of je moet meteen leidingen van duurzamer materiaal willen laten plaatsen… ook geen probleem!

 

Bespaar tijd. Bespaar jezelf de stress. Bel direct met onze rioolexpert!

Wie al uren bezig is met een plopper of met mengseltjes van soda en water, snapt op een gegeven moment dat het veel beter is om een expert in riooldiensten in te schakelen. Die beschikt namelijk over de juiste materialen en technologieën om een hardnekkige verstopping op te sporen en op te lossen. Maar waar vind je zo snel een betrouwbare professional die ook nog eens snel ter plekke kan zijn?


Geen klus wordt overgeslagen, want de rioolspecialisten van Rioolprobleem Kwijt komen overal in het land! Even naar de website surfen, je woonplaats invullen en je ziet meteen welke lokale vakman je komt helpen. Nu nog even je telefoon pakken en het nummer intoetsen en het rioolprobleem wordt binnen de kortste keren opgelost. Wat zal dat een opluchting geven!