Denk jij bij het upgraden van je woning direct aan een verbouwing? Aan hoge kosten en veel rommel en gedoe? Dan is het goed te weten dat dit ook op andere manieren kan. Bijvoorbeeld door je witgoed te vervangen door nieuwere energie zuinige versies of uit te breiden met handige apparatuur. 

 

Gemak is steeds belangrijker in onze samenleving. Daarnaast willen we de tijd die we te besteden hebben, graag kwalitatief benutten. Dat betekent dat we tijd willen steken in ons werk, onze relaties, kinderen, vrienden maar ook in opleidingen en sport. Op de laatste plaats staan dan wel de huishoudelijke (schoonmaak) taken. En precies daarmee kun je dus scoren. Ook in je woning. Overigens niet alleen als je je huis gaat verkopen, ook voor jezelf en je partner. 

 

Energie zuinig

Maar niet alleen het gemak telt. Ook door energie zuinige apparatuur te kiezen, scoor hoog. Een energielabel is tegenwoordig verplicht. Maar ook hierbij geldt weer; niet alleen als je je huis wil verkopen. Waarom zou je niet direct zelf profiteren van een lagere energierekening. En duur hoeft het ook niet te zijn. Om je keuken te upgraden hoef je niet perse voor nieuwe apparatuur te kiezen. Betaalbare modernere varianten van je huidige keukenapparatuur vind je via outlet witgoed. Zo ben je voordeliger uit maar heb je wel de luxe. 

 

Keukengemakken

Een mooie grote koelkast is niet alleen prettig maar zorgt er ook voor dat je minder vaak boodschappen hoeft te doen. Ook als je je boodschappen laat thuisbezorgen, zorgt een grote koelkast, al dan niet met een vriesgedeelte, voor veel gemakken. Wil je een stapje verder, dan kies je voor een luxe Amerikaanse koelkast. Niet alleen je dan heerlijk veel koel- en vriesruimte op stahoogte, een Amerikaanse koelkast heeft vaak ook een watertap en een ijsblokjesdispenser. 

 

Wijnkoelkast

Ook je keuken uitbreiden met een vrijstaande of ingebouwde wijnklimaatkast of wijnkoelkast geeft een upgrade aan je keuken. Klimaatkasten zijn er in verschillende maten en zoals gezegd ook in inbouwversies. Hoe heerlijk dat jij voortaan altijd een wijntje in huis hebt op de juiste temperatuur. 

 

Conventionele oven, multifunctionele oven of een stoomoven?

Wat voor oven je kiest, is persoonsgebonden. Hoewel je met een stoomoven wel wat extra’s biedt en je met een stoomoven natuurlijk de heerlijkste gezonden recepten kunt maken. In alle gevallen geldt dat een goede oven een meerwaarde is. Kies daarnaast het liefst een oven met een reinigingsfunctie. Een oven schoonmaken is namelijk geen fijn klusje. Kies je een oven met bijvoorbeeld een hydrolytisch (met behulp van water) of pyrolitisch (met behulp van hoge temperatuur) reinigingssysteem, dan is jouw oven voortaan in een handomdraai schoon. Wedden dat dit een meerwaarde is.

Goed hoeft niet duur te zijn

Denk je dat dit upgraden een dure grap is? Dan heb je het mis. Zoals al gezegd is het niet altijd nodig om voor nieuwe apparatuur te kiezen. Ook binnen de outlet is mooie en goede apparatuur te koop tegen een goede prijs. Hetzelfde geldt voor een demo model of een tweedehands apparaat. Kies het liefst wel voor een betrouwbare winkel zodat je verzekerd bent van goed advies, service en vooral  werkende apparatuur met garantie.