Een mooi huis, vraagt natuurlijk om een mooi interieur. Maar eigenlijk maak je elk huis mooi met mooie meubelen. Is je inrichting comfortabel en mooi, nodigt dat uit tot gezellig samen zitten, genieten van koffie of een glas wijn of eindeloos (na)tafelen. 

 

Mooi is natuurlijk een bijzonder begrip. Toch kun je er vanuit gaan dat onder mooi eigenlijk altijd dat valt waarbij de items op elkaar afgestemd zijn. Daarnaast geven exclusieve ontwerp en goede materialen een uitstraling die subtiel uitnodigt. Kies daarom voor je interieur voor ontwerpen die bij jou en je woonstijl passen maar zorg er ook voor dat er één blikbanger bij is. 

 

Verwen je interieur met blikvangers

Ben je op zoek naar zo’n blikvanger dan zijn de Eichholtz tafels een hele goede optie. Dit zijn namelijk tafels die je niet zomaar overal kunt kopen. Of je nu op zoek bent naar een ronde of rechthoekig tafel. Voor als je met zijn tweeën bent, of voor een  groot gezin of als je zodra het weer mag regelmatig wil tafelen met het hele gezin of vrienden. Het zijn blikvangers die je kamer direct laten stralen. 

 

Het mooie van de meubels en accessoires van Eichholtz is, dat ze echt alleen worden gemaakt voor liefhebbers van mooie en exclusieve items. De tafels bijvoorbeeld, worden stuk voor stuk met liefde en uiterste precisie gemaakt. Je krijgt dus altijd een tafel in huis die uniek is qua ontwerp en gemaakt van materialen die duurzaam en degelijk zijn. Wil jij je interieur inrichten met mooie en tijdloze spullen waar je vele jaren van wilt genieten, dan is Eichholtz een merk dat je zeker in overweging moet nemen. Het assortiment tafels is zeer ruim, daarnaast kun je ook nog kiezen voor tientallen mooie bijzettafels die je overal in je interieur kunt plaatsen. Ook bijvoorbeeld in je slaapkamer. Net als de prachtige sidetabel of zo’n mooie Eichholtz tafellamp. 

 

Gemak dient de mens

Niets is zo leuk als nieuwe items voor je interieur uitzoeken. Wil je zo’n mooi Eichholtz meubel dan kan dat ook online bij Solfelt.nl. Bijkomend voordeel is dat je spullen dan gratis bij je thuis bezorgd worden zodat je je niet druk hoeft te maken over passend vervoer. En of dat nog niet genoeg is wordt alles ook nog kosteloos voor je gemonteerd en geplaatst. Dat is dubbele verwennerij. Wil je advies bij het inrichten van de woonkamer, de werkkamer of de eetkamer? Neem dan gerust contact op met Sofelt. Je kunt met ze chatten via de chatoptie op de website. 

 

Sfeer maken was nog nooit zo simpel

Wil je wel sfeer maar heb jij niet echt groene vingers. Goed nieuws. Want bloemen en planten zorgen natuurlijk wel voor dat extra leven en die heerlijke sfeer in je interieur. En met de prachtige kunstplanten en kunstbloemen biedt Silk-ka heb je nu wel die sfeer maar nooit meer dorre hangende planten omdat je vergeten bent ze water te geven of ze juist te veel hebt gegeven. Deze planten zijn nauwelijks van echt te onderscheiden. En of je nu gaat voor een exotische jungle-sfeer in huis of groen toevoegt in de vorm van een prachtige (niet uitvallende) varen, palmboom, olijfboom of vijgenboom… ze hebben één ding gemeen; geen onderhoud. En je gasten, die zullen denken dat jij de kunst van het planten verzorgen helemaal onder de knie hebt.