Als je graag je interieur wilt veranderen door nieuwe meubels aan te schaffen dan zou je ervoor kunnen kiezen om een minilening af te sluiten. Dit kan bovendien ook handig zijn als je oude bank of bed kapot is gegaan en je niet genoeg geld hebt om zelf een vervanger te kopen. Geld lenen zonder BKR registratie kan dan uitkomst bieden. Bij zo’n minilening kun je maximaal 1500 euro lenen zonder BKR. Dit geld kun je vervolgens inzetten om je interieur aan te passen met behulp van de onderstaande trends. 

 

Statement piece

In 2021 moet je zeker een statement piece hebben in je interieur. Dit is een waar pronkstuk dat veel impact zal maken. Hierbij kun je onder meer denken aan een prachtig beeld op een pilaar, maar een blikvanger zou natuurlijk ook een schilderij kunnen zijn die direct in het oog springt. Bovendien kun je kiezen voor een grote plantenpot waar je een indrukwekkende plant in hebt geplaatst. Dit zijn stuk voor stuk echte statement pieces. Je kunt dit trouwens ook op je eigen persoonlijke wijze doen, wat op het moment tevens erg belangrijk is in de interieurtrends. 

 

Natuurlijke elementen

Daarnaast moet je in 2021 de natuur in huis halen als je je interieur aan wilt passen. Door dit te doen zul je binnen kunnen verbinden met buiten, wat ook wel botanisch wonen genoemd wordt. Je zult dit natuurlijk kunnen doen met behulp van planten, maar ook bloemen horen zeker thuis in je woning. het is overigens verstandig om dit niet alleen in je eigen huis te doen, maar ook op werk. Planten hebben namelijk een positief effect op je prestaties op het werk. Je kunt deze natuurlijke elementen bovendien combineren met natuurlijke materialen, zoals bijvoorbeeld rotan, hout en linnen.

 

Line art

Line art was in 2020 al steeds populairder aan het worden, wat in 2021 niet anders zal zijn. Tot nu toe is het een zeer leuke trend. Dit komt onder meer doordat line art niet alleen gebruikt wordt op drukwerk, maar je ziet het ook verschijnen op bloempotten en beelden. Het is niet verstandig om helemaal door te schieten in het gebruiken van line art items, het gaat dan namelijk je interieur overheersen. Je moet het juist zien als een leuke toevoeging aan je inrichting. Daarnaast valt het ook perfect te combineren met de statement piece trend. 

 

Brave Ground

Als je in 2021 graag je muren een nieuwe kleur wilt geven dan kan het slim zijn om te kiezen voor Brave Ground. Dit is door Flexa uitgeroepen tot de Kleur van het Jaar 2021. Brave Ground is een bruine tint die het interieur een stevig fundament geeft. Het kan zonder twijfel gecombineerd worden met allemaal andere kleuren doordat het een neutrale kleur is. Zo kun je het onder meer mixen met rood en roze, maar ook geel past perfect bij Brave Ground. Wat dacht je bovendien van bruin met blauw en groen? Dat is een mooie kleurenfamilie!