Je eigen woning is natuurlijk bij uitstek de plek waar jij je op je gemak wilt voelen. Het is dan ook belangrijk dat je volledig tevreden over de look and feel van jouw woning. Je wilt dat de woning helemaal als jouw woning aanvoelt. Een manier om dit te doen is door persoonlijke aspecten aan de woning toe te voegen. Ben jij nu benieuwd hoe je jouw woning persoonlijker kunt maken? Lees dan snel verder. In deze blog geven we je namelijk enkele tips die je hierbij kunnen helpen!

Foto’s

Persoonlijker dan een foto wordt het natuurlijk niet. Met een foto van jezelf, je gezin of bijvoorbeeld je huisdieren in huis zal de woning direct een stuk persoonlijker aanvoelen. Het leuke van foto’s is dat je ze overal kan plaatsen of ophangen. Zo kun je de foto’s ook gebruiken om eventuele leegtes in de woning op te vullen.

Quotes

Een tweede leuke manier om een persoonlijker gevoel bij je woning te realiseren is door middel van uitspraken en quotes. Uitspraken die typerend of kenmerken voor jouw huishouden zijn kunnen op deze manier vereeuwigd worden in een fotolijstje. Deze fotolijstjes kunnen vervolgens op kastjes geplaatst worden of aan de muur gehangen worden.

Foto behang

Het ophangen van foto behang is een gegarandeerd succes als jij je woning wilt personaliseren. Dit komt omdat je met foto behang daadwerkelijk alle kanten op kunt. Zo kun je een foto van jouw gezin op het behang laten printen, maar kun je er ook voor kiezen om een persoonlijk gebouw op het foto behang te laten printen. Zo krijgt de muur waar het fotobehang op komt te hangen direct een persoonlijk gevoel omdat er een eigen gevoel of herinnering wordt getoond. Daarnaast ben over het algemeen ook nog eens de enige die dit behang heeft, dit maakt het nog extra persoonlijk!

Artistieke uitingen

Artistieke uitingen worden vaak van persoon tot persoon als anders ervaren. Zo kan de een een kunstwerk heel erg mooi vinden terwijl een ander het kunstwerk net niks vindt. Dit zorgt er dan ook voor dat er direct een persoonlijk laagje in een kunstwerk wordt meegenomen. Dit hoeft overigens niet direct een schilderij of een groot beeld te zijn. Net als een foto op canvas kun je een kunstwerk op canvas ook laten printen. Zo hoef je niet direct een grote investering te doen om een stukje kunst in huis te halen!