Een nieuwe woning of is je huidige woning wel toe aan een upgrade? De mogelijkheden zijn oneindig om je woning te verrijken met accessoires of kunst. Maar heb je ooit aan gedacht om die kunst zelf te maken? Misschien is het wel leuk om je zoon of dochter een diamond painting kind te laten ontwerpen! Zo geef je je huis een upgrade die gedenkwaardig is. Accessoires of kunst kunnen van jouw huis een thuis maken. In dit artikelen bespreken we 3 toffe mogelijkheden waarmee jij je huis een echt thuisgevoel kunt geven. 

Een artistiek hoogstandje 

Geniet je van kunst in musea en vraag je je af waarom je dit nog niet in je eigen huis hebt hangen? Een prachtig schilderij kan een perfecte toevoeging zijn aan je woning. Het geeft een warm gevoel en kunst zegt ook iets over jezelf. Kunst kopen is een relatief eenvoudige optie, het zelf maken is een stuk ingewikkelder. Maar, het geeft je wel veel voldoening en geeft jouw huis een prachtig nieuw schilderij wat ook nog eens is ontworpen door jezelf. Er zijn verschillende cursussen te volgen waarbij je les krijgt in het maken van een schilderij. Dit zou een goede optie kunnen, of ben je toch meer een persoon die kunst wilt van een bekende kunstschilder? 

Planten

Artistiek zit hem niet alleen in schilderijen of andere kunstwerken. Een plant, zoals een bonsai, kan ook een artistiek gevoel geven. Planten geven je woning sfeer en een echt gevoel van de natuur. Er zijn veel verschillende soorten planten. Hou je van weinig tot geen onderhoud? Dan zijn kunstbloemen voor jou misschien wel de ideale keuze. Kunstbloemen worden steeds populairder en vergen amper moeite. Het kiezen van de juiste bloemen of planten is alleen niet zo makkelijk, laat je daarom eens adviseren door een interieur specialist of vraag bij de lokale tuinwinkel om advies. 

Persoonlijke touch 

Wil je toch iets wat persoonlijker is? Misschien is een fotoshoot met de familie wel een goede optie. Of hang wat artistieke ontwerpen van je kinderen aan de muur? Diamond painting wordt steeds bekender, zowel onder volwassen als onder kinderen. Diamond painting is het plaatsen van geslepen steentjes of echte diamantjes op een leeg canvas. Het canvas bestaat uit vakjes met nummers zodat jij weet welke steentjes op welke plaats moeten komen. Kies een design wat goed bij jouw huis past en aan de gang. Een zelfgemaakte Diamond painting geeft een bijzonder gevoel aan je huis. Jij of je kinderen hebben zelf wat toegevoegd aan je huis wat het van onschatbare waarde maakt.